· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


NICULESCU  , IOSIF

Loc de munca: Maternitatea Regina Maria
din Bucuresti, Bucuresti

Scor: 10 (2 voturi)
Adaugat de grosu79
  • grosu79 - 07.07.2010
  • Recomand , cui isi permite, spitalul Regina Maria si pe domnul doctor Niculescu. Eu a trebuit sa fac cezariana din motive medicale, dar a fost totul ok. Toata lumea este ft amabila si domnul doctor un profesionist.
  • diana_alida - 15.12.2010
  • Este cel mai bun doctor din tara!Ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce a facut pentru mine si ingerasul meu. Vietile noastre au fost in pericol dar cu ajutorul dansului acum suntem sanatoase!Este un adevarat profesionist, un om cu un caracter impecabil si are o echipa minunata!Il recomand din tot sufletul.
  • bimbilica - 26.07.2011
  • Destul de tarziu,am ajuns sa fiu si eu pacienta acestui minunat doctor .Spun destul de tarziu,deoarece am 3 nasteri,cu alt medic,si el bun,nu zic nu,dar d-nul Niculescu...e ceva aparte,e o persoana foarte calda si iti da incredere de cum il vezi la fata.Daca ar fi sa mai fac copii,cu siguranta doar la el m-as duce ;-) Consulta si intr-o clinica din Germania,vine doar cateva zile/luna in Romania,e ff aglomerat,dar din ianuarie de cand am avut prima programare la dansul,nu am avut probleme cu programarile,m-au intercalat intre programari si totusi am avut parte de toata atentia si tot profesionalismul d-nului doctor.Sa dea Dumnezeu sa traiasca cat mai multi ani,si sa isi profeseze meseria cel putin ca si pana acum

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.