· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


TONA  , GEORGIS

Loc de munca: Spitalul Municipal Medgidia
din Medgidia, Constanta
Am fost supravegheata pe toata durata sarcinii si am nascut cu acest doctor.Este de un profesionalism desavarsit,este un medic tanar, foarte atent si concentrat la fiecare control.Mi-a facut eco in fiecare luna.Am nascut prin cezariana operatie care acum dupa 4 luni jumate este aproape insesizabila.Comportamentul acestui dr este ireprosabil,nu e din categoria celor care iti baga mana in buzunar sau iti impin preturi.Are cabinet privat in Constanta,dar lucreaza si in Spital la Medgidia.
Scor: 10 (4 voturi)
Adaugat de cristinamaria1987
  • oanaal3csandra29 - 27.11.2010
  • Am nascut cu domnul doctor acum 2 saptamani, si tot dumnealui mi-a monitorizat sarcina de la inceput. Este un profesionist desavarsit si un om extraordinar. Am nascut natural si domnul doctor a stat 8 ore , pana la finalul nasterii. Este un medic extraordinar si il recomand tuturor viitoarelor mamici din Constanta si nu numai. Multumiri domnului doctor Tona si echipei de la Medgidia!
  • ayanselma - 23.02.2011
  • Am nascut in ianuarie 2010 cu domnul doctor.Este un medic desavarsit.Desi am ajuns la dansul in luna a 6-a nu a fost nici o problema.M-a tratat cu multa seriozitate si interes pana la sfarsit.L-am recomandat cumnatei si verisoarei,si ele au fost foarte multumite de dansul.Ii multumim domnului doctor Tona pe aceasta cale.
  • enigmaotil1ei - 08.06.2011
  • Si eu am nascut cu domnul doctor despre care pot spune ca am toata stima si respectul, nu exista cuvinte in limba romana care sa reflecte multumirea mea , pt acest om am . Este un OM deosebit si le recomand tuturor viitoarelor mamici sa mearga cu incredere la dumnealui. S-a purtat cu noi exemplar, nu este un doctor pretentios la bani, este foarte atent si mai ales este un om super de gasca... :)
    Multumim Domnule Doctor Tona Giorgis, Dumnezeu sa va dea multa sanatate.


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.