· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


CORNEANU  , CECILIA

Loc de munca: Cabinet Ginecologie Obstetrica,
din Targu Jiu, Gorj
str. General tell, bl. A7, sc. 1, ap. 2, Tg-Jiu
Scor: 5.67 (6 voturi)
Adaugat de bzzz
  • GeorgianaP - 23.12.2009
  • EVITATI SA MERGETI LA ACEASTA DOAMNA DOCTOR. VA ROG FRUMOS SA NU VA NENOROCITI PE VIATA. VEDE IN FATA OCHILOR DOAR BANI BANI SI IAR BANI DA TRATAMENTE NEADECVATE SI DESI TE DUCI CU O AFECTIUNE ITI GASESTE 5 6. MARE GRIJA CA PROFESIONAL LASA DE DORIT DESI VORBESTE FRUMOS CU PACIENTELE SI INSPIRA INCREDERE.

  • kudi - 20.07.2010
  • cea mai distrusa doctorita in viata !
  • emylya - 17.12.2010
  • ANUNT FOARTE IMPORTANT:NU MERGETI LA ACEASTA DOAMNA DOCTOR,DACA SE POATE NUMI ASA.VA SPUNE CA AVETI UN DIAGNOSTIC SI DE FAPT NU L AVETI.MAJORITATEA FEMEILOR CARE AU MERS LA EA AU RANA PE COLUL UTERIN.NU CHELTUITI BANI INUTIL.FERITI VA DE EA DACA NU VRETI SA VA FACETI VIATA AMARA.
  • cucubaumai - 22.01.2011
  • Doamnele de mai sus au f mare dreptate! Am patit-o si eu cu aceasta criminala! Mi-a descoperit o rana pe col si s-a oferit sa-mi faca ea cauterizare asigurandu-ma ca o sa fie bine si a facut pe dracu! Mi-a mancat aproape 20 mil, de fiecare data cand mergeam imi gasea altceva si faceam la analize intruna si bani aruncati aiurea pana cand m-am hotarat sa merg la Cluj sa consult un specialist! Omul ala a ramas traznit cand s-a uitat peste hartiile date de ea. In primul rand imi sectionase din col fragmente de ordinul cm ceea ce se face in cazul conizatiilor si nici macar nu sectionase ce trebuia, am ramas socata cand am auzit mai ales ca ea imi zisese sa stau linistita ca sunt ok, colul e ca nou! M-am internat de urgenta la Cluj si mi s-a facut conizatie cum trebuia sa se faca de la bun inceput iar acum analizele au iesit bune, sunt ok! In concluzie, doamneleor, fetelor NUmergeti la ea, e o distrusa,habar nu are ce-i cu ea pe lume, o ahtiata dupa bani! Am trecut prin atata chin, nici nu vreau sa-mi amintesc! Ba chiar imi sugera scoaterea colului si a uterului tampita. Eram ametita dupa cauterizare si ea ma trimitea de pe Grivitei tocmai la autogara la o farmacie anume pt ca numai acolo gaseam medicamentele respective, chipurile. Facea asta pt ca ea colaboreaza cu farmacia respectiva! Nu are suflet aceasta "femeie"! Si ar mai fi multe de zis! NU MERGETI LA EA!!! Multa sanatate! Pa pa.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.