· articole
· intamplari

(P) Solutia pentru prevenirea si tratarea vergeturilor aparute in timpul sarcinii0-9/1609933_746005975436479_5786056086298603367_n.jpg?oh=93476326f98c659d8865ba555954e3b0&oe=54DB3E36"/>

Felicitări! Vei fi mămică! Te așteaptă nouă luni de schimbări și pregătiri pentru copilul care îți va aduce fericire și motivații noi în viață. Urmează o perioadă în care sănătatea corpulului tău va fi prioritatea numărul unu.În același timp, pielea ta trece prin schimbări rapide și este mult mai predispusă la formarea vergeturilor. Aproape 90% din femeile însărcinate se confruntă cu această problemă. Acestea apar în timpul sarcinii pentru că pielea ta nu are suficient timp pentru a se adapta la întindere, ceea ce conduce la rupturi ale țesutului cutanat. Atunci când aceste rupturi se vindecă, se formează cicatricile numite vergeturi.

Zona cea mai predispusă pentru formarea acestora este abdomenul, însă pot apărea pe șolduri, coapse, fese, sâni și partea interioară a spatelui. În general, vergeturile apar în timpul lunii a șasea sau a șaptea de sarcină. Vestea bună este că pot fi prevenite sau diminuate prin potențarea elasticității pielii, pe toată durata sarcinii, prin alimente bogate în vitaminele E, C, B2 și B3, siliciu și zinc, sport sau produse de ingrijire speciale.

Bio-Oil este un produs de ingrijire specializat in imbunatatirea aspectului cicatricilor si vergeturilor vechi si noi, a nuantei neuniforme a tenului si a pielii imbatranite sau deshidratate. Multa lume se fereste de uleiurile de corp de teama sa nu fie lipicioase sau sa lase urme pe haine. Datorita ingredientului revolutionar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid in piele. Spre deosebire de o crema, Bio-Oil nu contine apa, ceea ce inseamna ca produsul este activ 100%. Fiind un produs pe baza de ulei, acesta actioneaza complementar cu uleiurile naturale ale pielii.
Recomandăm ca Bio-Oil să fie aplicat de două ori pe zi timp de minimum trei luni pentru a obține cele mai bune rezultate. Cel mai important lucru care trebuie reţinut este că toate tipurile de piele sunt diferite şi, din acest motiv, rezultatele vor varia de la o persoană la alta.

Dacă nu te afli printre 10% norocoase care să facă față schimbărilor rapide prin care le trece corpul în perioada de maternitate, îngrijirea pielii cu atenție și produse speciale este esențială pentru a te simți din nou bine în pielea ta cât mai repede.

Studiile clinice au aratat ca 100% dintre persoanele care au folosit Bio-Oil cu regularitate, au observat o imbunatatire a aspectului vergeturilor dupa primele 8 saptamani*Cu o traditie pe piata de peste 25 de ani, Bio-Oil este produsul cel mai recomandat de medici si farmacisti pentru cicatrici si vergeturi**. Disponibil in farmaciile Sensiblu, Dona si alte farmacii selectionate. Mai multe detalii pe pagina Bio-Oil

.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent