· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Haosul din scoli.





In Educatie nu lipsesc atat resursele, cat modul de organizare. Ne lipseste coerenta. Schimbarile frecvente de ministri ai Educatiei pot aduce un plus de competenta, dar cu siguranta nu aduc un plus de coerenta, afirma fostul ministru al Educatiei, deputatul Pro Romania, Sorin Campeanu.

Intr-un interviu acordat Ziare.

com, Sorin Campeanu a explicat de ce auxiliarele au iesit total de sub controlul ministerului, dar si ca reintrarea in legalitate ar fi trebuit facuta cu totul altfel decat a gandit-o ministrul Pop.

Fostul ministru a apreciat ca nicio tara europeana nu are probleme cu manualul scolar asa cum avem noi si a atras atentia ca in ritmul acesta programele vor fi reformate si pentru clasa a XII-a abia in 2024:

"Ultimul manual pentru informatica pentru clasa a XI-a sau a XII-a a fost gandit in urma cu aproape 20 de ani. Cat de mult poate servi un asemenea manual unui profesor?"

Sursa: http://www.ziare.com/scoala/elevi/haosul-din-scoli-e-cel-mai-nepotrivit-moment-sa-insisti-pe-litera-legii-nu-pe-spiritul-ei-interviu-1482768.





"Stiri: Stiri: Haosul din scoli." | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent