· articole
· intamplari

De ce sã îi cumperi copilului tãu un Lego NINJAGO
Fascinația jucãriilor Lego îi aduce pe toți la aceeasi masã de joc, de la mic la mare, pentru cã sunt atât de multe povești de parcurs, încât aventura și distracția nu se terminã niciodatã.Mereu ai câte ceva nou de descoperit, iar imaginația și creativitatea sunt puse de fiecare datã la grea încercare.
Așa se ve întâmpla și în cazul în care îi vei cumpãra celui mic un Lego Ninjago, o colecție de jocuri LEGO cu maeștri samurai, sãbii Ninja, dragoni și o poveste care îl va ține pe cel mic mereu cu sufletul la gurã. Iatã doar 3 dintre numeroasele motive pentru care un joc Lego Ninjago este extrem de potrivit pentru copilul tãu.

Poveste fascinantã
Setul de jocuri Lego Ninjago a apãrut prima data la finalul lui 2010, aducând în prim-plan povestea a 4 luptãtori ninja: Kai - Maestrul Focului; Jay - Maestrul Fulgerelor; Cole - Maestrul Pãmântului și Zane - Maestrul Gheții.

Acești 4 eroi sunt aduși în aceeași echipã de Marele Maestru Wu pentru a-l învinge în luptã pe maleficul Lord Garmadon, împiedicându-l sã fure cele 4 Arme de Aur din Spinjitzu. De atunci și pânã în prezent, firul poveștii a cãpãtat o amploare incredibiliã. Astãzi existã un film de desene animate, o serie TV și chiar un joc, cu ajutorul cãrora povestea s-a întins pe mai multe planuri, construite în jurul personajelor Lego Ninjago.

Timp prețios alãturi de cel mic
Pentru cã vremea de afarã tinde sã se înrãutãțeascã, orele petrecute înãuntru, în cãldura casei voastre, este poate cea mai bunã idee. Iar dacã aveți la îndemânã unul, douã, sau chiar mai multe jocuri Lego Ninjago, tu și cu cel mic vã veți distra pe mãsurã, uitând de frigul de afarã. Aveți atât de multe lucruri de descoperit împreunã, încât nu vã veți plictisi niciodatã.

Creativitatea celui mic are de câștigat
Chiar dacã poveștile jocurilor Lego Ninjago descriu dinainte un fir narativ, o serie de personaje și un deznodãmânt, asta nu înseamnã cã nu puteți stabili oricând vreți alte reguli și un nou curs al poveștii. Pentru cã dacã ar fi sã ne gândim la un lucru care sã descrie într-un singur cuvânt aceastã colecție de jocuri, acel cuvânt ar fi CREATIVITATE.

Dragoni, rãzboinici Ninja, arme de rãzboi, mașini ale viitorului și chiar temple budiste, iatã de câte resurse dispune cel mic pentru a-și lãsa imaginația sã zburde printre piesele jocurilor Lego Ninjago. Micuțul tãu este marele maestru al acestui joc, așa cã oferã-i libertatea de care are nevoie, atunci când se joacã.

LEGO realizeazã poate cele mai frumoase jucãrii din lume, iar imaginația creatorilor acestora nu are limite. Și în cazul colecției Lego Ninjago, micuțul tãu va fi purtat într-o lume în care dragonii și rãzboinicii samurai au nevoie de creativitatea sa, pentru a prinde viațã. Imaginația, coordonarea mâinilor și libertatea de a trasa firul narativ al poveștii, toate acestea le oferã acestor jocuri un statut aparte, construit în ani de zile, de la primele jucãrii pe care producatorul danez le-a scos pe piațã.

Sursa foto: lego.com.
Sursa articol: Agentia Digital Workforce .

"De ce sã îi cumperi copilului tãu un Lego NINJAGO" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent