· articole
· intamplari

5 pasi pe care sa ii urmezi inainte sa achizitionezi calculatoare second hand pentru copilul tau
În ziua de astăzi, este imposibil să îți crești copilul fără un calculator, mai ales având în vedere că toți colegii lui de clasă dețin unul și vorbesc la școală despre jocuri și rețele de socializare.Să încerci să îți convingi copilul că nu are nevoie de un PC și să îi îngrădesti accesul la un astfel de dispozitiv este o greșeală, deoarece așa nu îl vei face decât să își dorească și mai mult unul. Prin urmare, cea mai bună soluție este să achiziționezi un computer ieftin, pe care să îl securizezi și să te asiguri că este folosit în mod corespunzător. Iată în continuare care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi în acest sens:

1. Orientează-te către piața de calculatoare second hand. Alegând această variantă, vei obține un produs ieftin, la un preț chiar de 2-3 ori mai mic decât modelele similare noi, dar cu un aspect și performanțe similare. În plus, dacă alegi un furnizor cu o experiență îndelungată pe această piață extrem de competitivă, ai garanția că PC-ul achiziționat este fiabil și are o durată de viață îndelungată.

2. Alege calculatoare second hand potrivite atât pentru teme, cât și pentru jocuri. Magazinele online de echipamente IT second hand au în oferta lor sute de produse, majoritatea provenind de la branduri renumite la nivel internațional. În momentul în care alegi PC-ul potrivit pentru copilul tău, trebuie să ții cont și de specificații.

Programele de tip Office (Word, Excel, PowerPoint), folosite de obicei pentru teme, rulează pe toate calculatoarele second hand, însă nu același lucru se poate spune și despre cele mai noi jocuri pe care băiețelul sau fetița ta și le-ar putea dori. Prin urmare, alege o configurație ceva mai puternică, eventual un model de business. Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește prețul, te vei încadra cu siguranță în câteva sute de Lei.

3. Alege un monitor performant, de dimensiuni mari. Având în vedere că te orientezi către calculatoare second hand și automat vei plăti mai puțin, poți folosi banii economisiți pentru a cumpăra un monitor mai mare, de 19-20 inch, tot SH. Display-ul trebuie să redea cât mai fidel culorile, iar monitorul trebuie să aibă înălțimea ajustabilă.

4. Instalează un program de tip control parental și stabilește cu copilul tău cât timp să folosească PC-ul pe zi. Ținând cont de vârsta fragedă a copiilor, activitatea acestora pe Internet trebuie supravegheată, iar cel mai simplu mod să faci acest lucru este prin instalarea unui program de control parental. Astfel, copilul tău va fi protejat de site-uri cu conținut neadecvat, iar calculatorul second hand nu se va umple de viruși.

5. Achiziționează și un scaun de birou. Dacă bugetul îți permite, pe lângă calculatoarele second hand este recomandat să te interesezi și de un scaun de birou. Unii furnizori de echipamente IT, cum ar fi Interlink, au în oferta lor și astfel de produse. La o vârstă fragedă, postura corporală este foarte importantă, iar un scaun de birou îl va ajuta pe copilul tău să își păstreze coloana vertebrală sănătoasă și nedeformată.

Sursa : Advertising Iagency.

"5 pasi pe care sa ii urmezi inainte sa achizitionezi calculatoare second hand pentru copilul tau " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent