· articole
· intamplari

Primul contact cu pedalele. Afla care sunt modelele de triciclete pentru copii
Copilaria este momentul in care invatam cele mai multe lucruri si incercam tot felul de activitati.Fie ca ne inscriem copilul la un sport, la un curs sau ii cumparam o tricicleta copii pentru a-l pregati pentru mersul pe bicicleta, este important sa ii asiguram celui mic o dezvoltare armonioasa, intr-o atmosfera educativa si placuta.

Mersul pe tricicleta este o activitate ce nu solicita copilul foarte tare, fiind in acelasi timp suficient de complexa pentru a contribui la dezvoltarea fizica si la sanatatea acestuia. O tricicleta este considerata de multi oameni un prim pas in familiarizarea copiilor cu exercitiul fizic.

Tricicleta – prima dragoste a copilului tau
Tricicleta, asa cum ii spune si numele, este o bicicleta cu trei roti. Pentru copiii foarte mici, tricicletele sunt un prim pas, pana cand acestia sunt suficient de mari pentru a trece la o bicicleta. Chiar si pentru un copil ceva mai mare, este mult mai usor sa deprinda tainele mersului pe bicicleta atunci cand incepe cu o tricicleta copii.

In functie de preferinte, parintii pot cumpara copilului mai multe tipuri de triciclete, cele mai intalnite fiind cele simple si cele multfunctionale. Atata timp cat calitatea tricicletei este una inalta, copilul se va simti confortabil si sigur, indiferent de tipul de tricicleta folosita.De ce are nevoie copilul de o tricicleta?
Varianta cea mai sigura si confortabila pentru copil de a se indrepta incetul cu incetul catre mersul pe bicicleta este, cu siguranta, aceasta alternativa cu 3 roti. O tricicleta, pe langa exercitiul fizic propriu zis, il va ajuta pe copil sa isi dezvolte echilibrul si coordonarea.

Pentru a deprinde aceste aptitudini dar si pentru orientarea in spatiu si viraje corecte, elemente esentiale cand se invata mersul corect pe bicicleta, parintii si copiii au la dispozitie o serie de triciclete de calitate inalta, de cele mai multe ori oferite exclusiv de magazinele specializate.

Tricicletele simple
Aceste triciclete constituie un prim pas, deci un prim contact al copilului cu pedalele. Au in general roti detasabile si sunt in principiu simple si pliabile, pentru a putea fi folosite, transportate si depozitate foarte usor. Sunt ideale pentru a dezvolta coordonarea si simtul orientarii in spatiu, in vederea trecerii la o bicicleta cu roti ajutatoare sau la o bicicleta propriu zisa.

Tricicletele multifunctionale
Sunt sisteme ceva mai complexe, insa acest lucru este inspre beneficiul copilului si al parintilor. Acestea dispun de un maner sau un sistem de dirijare care poate fi manevrat de parinti. Impreuna cu centurile de siguranta si copertina cu care sunt prevazute, aceste triciclete copii ofera un nou nivel de siguranta si confort celor mici.

Este important ca atunci cand tragem linie sa tinem cont de calitatea tricicletei, de convenienta acesteia, dar si de confortul copilului. Mersul pe tricicleta trebuie sa ramana o activitate atat educativa si sportiva, cat si placuta pentru copil.

De unde cumparam o tricicleta copii simpla sau multifunctionala?
Fie ca dorim o tricicleta simpla sau una de tip carucior, calitatea primeaza. Pentru a fi siguri ca vom intalni produse durabile, indiferent de tipul lor, magazinul Carucioaredecopii.ro este locul ideal pentru astfel de cumparaturi. Cu o gama varianta de carucioare, triciclete, mobilier si accesorii pentru copii, Carucioadecopii.ro sta intotdeauna la dispozitia parintilor aici cu standarde inalte de calitate si siguranta.
Magazinul ne asteapta cu produse de calitate, oferte speciale si livrare rapida!
.

"Primul contact cu pedalele. Afla care sunt modelele de triciclete pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent