· articole
· intamplari

Big Panda - alegeri cu gust pentru familia ta
Atunci când alegem produsele lactate pentru familia noastră, trebuie să luăm în calcul proprietățile și gustul acelui produs.Gustul este cheia unui produs deoarece acesta îți va surprinde papilele gustative și te va trimite direct cu gândul la copilărie, la produsele proaspete pe care le mâncam când stăteam la bunici.

Știm că în ziua de astăzi piața este invadată de diverse sortimente de produse lactate și este greu să alegi un produs pentru familia ta. Cel mai important lucru este să alegi un produs care ți se potrivește, care să fie natural, hrănitor și care să îți stârnească amintiri plăcute.

În produsele Big Panda vei regăsi toate aceste proprietăți, fiecare produs are o poveste anume, un gust autentic, care respectă rețetele transmise din generație în generație.

Big Panda este un brand de lactate cu tradiție, care de 22 de ani este alături de toți românii și îi ajută să facă alegeri cu gust.

Laptele nu lipsește niciodată dintr-un mic dejun copios, este o sursă bogată de calciu, fiind perfectă pentru oase și dinți puternici și trebuie introdus în alimentația zilnică a copiilor.Fiecare dintre noi a crescut cu laptele de vacă proaspăt. Bunicii se trezeau devreme pentru a ne pregăti laptele cald și ni-l dădeau în fiecare dimineață pentru a avea energie întreaga zi. Un pahar cu lapte Big Panda te va duce cu gândul la diminețile petrecute la țară, în satele tradiționale și la gustul proaspăt al laptelui de vacă.

Pentru a oferi în fiecare zi familiei tale o sursă naturală de proteine și calciu, poți opta pentru o gustare sănătoasă, o brânza pufoasă de vaci acoperită cu un strat de smântână cremoasă, așa cum pregăteau bunicii la țară.

Mai mult de atât, cu Brânza Făgăraș de la Big Panda îți răsfeți familia și le poți face și o surpriză. Poți câștiga o excursie de vis la poalele munților Făgăraș sau alte sute de premii. Tot ce trebuie să faci este să înscrii codul de sub folie pe aplicația de concurs https://www.concurs.bigpanda.ro/ și să alegi cufărul câștigător.

Pentru a fi mereu la curent cu noutățile despre produsele Big Panda și despre campania „Mai bun ca niciodată”, poți urmări pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/almera.bigpanda/ .
.

"Big Panda - alegeri cu gust pentru familia ta" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent