· articole
· intamplari

(P) Organizează caietele copilului pentru școala online într-un fișet metalic

Deși școlile clasice nu s-au închis definitiv, pandemia cauzată de noul coronavirus a dus la necesitatea efectuării orelor de acasă.

Astfel, cei mici trebuie să se adapteze la acest mediu și să fie educați pentru a putea lua note bune în continuare. Una dintre cele mai eficiente metode prin care să faci viața copilului mai simplă este să-i organizezi toate caietele într-un fiset metalic. Iată ce trebuie să știi despre asta!


De ce să achiziționezi această piesă de mobilier?


Atunci când există dezordine pe birou, motivația de a învăța se pierde foarte repede. Indiferent că un copil lucrează la un proiect sau se pregătește pentru un test, astfel de sarcini necesită un efort mental. Din același motiv, este necesar un spațiu de depozitare adecvat.

Multe persoane optează pentru dulapuri din lemn sau din plastic, datorită costului redus. Totuși, mobilierul din metal reprezintă o investiție mai bună, deoarece materialul exterior al acestuia este realizat din tablă de oțel cu grosimea de 0,7 mm și rezistă mai bine în timp.

De asemenea, construcția este concepută special pentru clasificarea documentelor. Ordinea în biroul clasic a unui elev poate fi dificilă atunci când se adună multe instrumente școlare, cum ar fi agrafe, capse sau etichete.

În plus, acestea se amestecă foarte ușor. Totuși, în interiorul unui fișet metalic sunt disponibile 3 polițe reglabile pe înălțime, care vin însoțite de un seif metalic prevăzut cu cheie. Drept urmare, există zone pentru orice tip de obiecte.

Cum poți organiza fiecare materie?


Mulți copii refuză utilizarea copertelor obișnuite, din cauza faptului că acestea ascund aspectul plăcut al caietului. Cu toate acestea, lipsa lor crește gradul de uzură. Problema poate fi rezolvată cu ajutorul celor 5 bibliorafturi oferite cadou la achiziționarea unui fișet metalic. Acestea dispun de un mecanism metalic nichelat pentru prinderea hârtiilor și sunt confecționate dintr-un carton rigid.

Lățimea lor este de 8 cm, fiind de culoare gri și prevăzute cu etichetă pe cotor. O altă opțiune este să achiziționezi mape colorate din plastic. Spre exemplu, în cea mov se poate pune caietul de limba română, în timp ce în cea verde se află cel de matematică și așa mai departe. Cel mic nu trebuie apoi decât să scrie temele și să le lase în mapa potrivită dintr-un fișet metalic.


Ce poți face atunci când copilul tău nu este motivat să învețe?


Copiii se află în perioada de formare și pot acumula informații mult mai rapid decât un adult. Cu toate acestea, creierul uman este obișnuit să evite efortul și are nevoie de o rutină zilnică pentru a se simți în siguranță. Locuința este asociată de majoritatea oamenilor cu relaxarea și odihna, astfel încât ar putea fi necesar să-l supraveghezi pe cel mic în timpul orelor și să-l ajuți cu ceea ce are de făcut.

Verifică-l periodic și ascultă-l înainte de lecții, atunci când are nevoie. Un fișet metalic de la officeclass.ro îți permite să creezi un spațiu de lucru organizat și să depozitezi toate caietele și obiectele școlare într-o ordine logică. Alege un magazin online de birotică și papetărie și dispui de o gamă largă de astfel de produse la prețuri accesibile!


Sursă foto: Unsplash.

"(P) Organizează caietele copilului pentru școala online într-un fișet metalic" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent