Liniste pentru parinti, sanatate pentru copii la clinicile Dr. Leahu
Data 07.04.17 13:15O dantura neingrijita in copilarie poate genera o serie intreaga de afectiuni in viata adultului, cu costuri semnificativ mai mari.

Cea mai frecventa problema intalnita ramane caria dentara, care afecteaza aproximativ 80-90% din populatia tarii. Considerata cea mai grava afectiune la copii, caria dentara evolueaza foarte repede in cazul celor mici, atat in suprafata, cat si in profunzime.

Deoarece ne dorim ca impreuna sa construim cu blandete zambetele celor mici, am dedicat o intreaga clinica copiilor si adolescentilor, pentru a putea veni in sprijinul lor cu solutii optime si cu tratamente de ultima generatie. Astfel, in urma procedurilor realizate la clinica stomatologica pentru copii Dr Leahu, din Pipera, cei mici nu vor simti durere si nici nu vor trece prin experiente traumatizante pe scaunul medicului dentist.

Dispunem de materiale de cea mai buna calitate si de aparatura de ultima ora in domeniul stomatologiei, totul pentru a reduce semnificativ timpul petrecut de cel mic la dentist. De asemenea, copilasii nici nu vor simti cand trece timpul petrecut in sala de asteptare, dat fiind ca acolo au parte de jocuri distractive care le vor capta toata atentia.

Vizita la clinica stomatologica pentru copii Dr Leahu, din Pipera, va fi o placere atat pentru parinti, cat si pentru prichindei, pentru ca aici avem o echipa compusa doar din specialisti cu vasta experienta in domeniu, care vor gasi cele mai bune remedii, lipsite de durere, pentru problemele dentare ale tuturor micutilor. Puteti fi siguri ca sanatatea celor mici este pe cele mai bune maini!

Le recomandam parintilor sa se prezinte cu copilasul la clinica stomatologica Dr Leahu incepand cu aparitia primilor dintisori, pentru a-i putea evalua situatia clinica si pentru a fi tinut sub observatie de catre un medic specialist.

Mai mult, in cadrul clinicii Dr Leahu, din Pipera, parintii vor fi sfatuiti cu privire la tehnica de periaj corecta pe care ar trebui sa o adopte atat ei, cat si copiii lor.

Cei mici urmeaza mereu exemplul parintilor, de aceea este foarte important ca inclusiv dumneavoastra sa respectati cu strictete regulile de igiena orala. Majoritatea afectiunilor dentare sunt cauzate de o igiena orala defectuoasa. Astfel, daca il veti invata inca de la o varsta frageda cum sa aiba grija de dantura si cum sa efectueze corect periajul, il veti pazi de aparitia cariilor si de alte potentiale probleme extrem de dureroase si neplacute.

Ar fi indicat ca parintii sa verifice dupa fiecare periaj dentar facut de copilas daca a fost efectuat corect si sa ii explice cu blandete si cu rabdare unde si cum a gresit, ca pe viitor sa fie mai atent la tehnica sa.

Nu ignorati cariile dentare de pe dintii de lapte, chiar si acestea trebuie tratate din timp, deoarece pot cauza infectii nedorite.

Dat fiind ca o carie dentara are o evolutie rapida atat in suprafata, cat si in profunzime, va sfatuim sa va prezentati la clinica stomatologica , impreuna cu prichindelul aproximativ o data la 4-5 luni, pentru a evalua starea sa de sanatate dentara, dar si pentru a preveni aparitia eventualelor probleme.

Este absolut necesar sa va prezentati in cabinetul medicului dentist de indata ce observati vreo neregula, oricat de minora ar fi. De acolo, specialistii se vor ocupa de cel mic si vor lua cele mai bune masuri pentru a-i oferi un zambet frumos, fara dureri sau complicatii.

Copilul dumneavoastra merita sa aiba parte de cele mai bune tratamente existente in acest domeniu si de o grija sporita fata de nevoile sale.