(P) Patutul copilului, cea mai importanta achizitie din timpul sarcinii
Data 23.07.19 09:42Inca din timpul sarcinii multa lume va indeamna sa va invatati copilul in patut, doar ca tanara mamica isi doreste sa alapteze, iar acest lucru ar fi mai greu pentru ca ar trebui sa se trezeasca de cateva ori pe noapte sa ia bebelusul sa il alapteze si apoi sa il puna inapoi. Iar de cele mai multe ori, acesta mutare il va trezi pe cel mic si procesul de adormire va fi luat de la capat. In ajutorul acestor mamici care isi doresc ce e mai bun pentru copilasii lor vin patuturile din lemn.


Patuturile din lemn Marvis sunt multifunctionale si spun asta pentru ca acesta are parti care se gliseaza sau se dezasambleaza pentru a folosi patutul in cel mai comod mod posibil, atat pentru mama cat si pentru nou nascut.
Asadar, pe timpul noptii la patutul din lemn se poate lasa in jos sau chiar dezasambla gardutul din fata a patutului si se poate lipi de patul matrimonial. Astfel mamei ii va fi mult mai usor sa se ocupe de prunc chiar daca aceasta a nascut prin cezariana sau doreste sa alapteze.
Co-sleepingul este un subiect controversat, dar stim cu totii cat de util ne-ar fi mai ales in primele luni de viata.
Acesta nu este singurul avantaj al patuturilor din lemn, trebuie sa stiti ca un astfel de mobilier este gandit in asa fel incat cel mic sa fie in siguranta in orice etapa a dezvoltarii lui.
Tocmai pentru a garanta ca cel mic este intr-un loc sigur, patuturile sunt asamblate cu salteaua pe nivele, cu cat copilul se mareste salteaua trebuie coborata pe cate un nivel inferior.
Patuturile din lemn sunt practice, sigure si au un design special, iar daca alegeti si una dintre lenjeriile de bumbac cu desene simpatice, cu siguranta cel mic se va bucura de un somn odihnitor si sanatos la el acasa.
Spun sanatos pentru ca toate produsele folosite la construirea patuturilor sunt baby-friendly si tin departe alergiile. Incepand cu lemnul de fag care este slefuit foarte bine si apoi vopsit cu vopsele pe baza de apa. Asamblarea bucatilor de lemn se face cu adezivi non-toxici, asadar aceste patuturi sunt perfecte pentru bebelusul dumneavoastra si pentru sanatatea lui.
Acelasi lucru as putea sa spun si despre saltele, indeosebi cele ce au in structura fibra de cocos. Aceasta il protejeaza pe noul-nascut impotriva alegiilor, ii ofera o pozitie corecta a coloanei vertebrale si permite aerului sa circule prin interiorul acesteia, astfel cel mic nu va transpira.
Marvis creaza patuturi din lemn ca pentru proprii copii, iar acestea fiind construite din materiale calitative, sunt rezistente in timp si isi fac treaba pentru mai multe generatii. Astfel daca veti avea o familie numeroasa, fiecare copilas va putea dormi in acelasi patut rand pe rand, fara a fi nevoie de o noua investitie la fiecare membru al familiei.
Pe langa toate aceste beneficii, patutului de lemn i se poate asambla un sistem de balansare care il va ajuta pe cel mic sa adorma mai usor si sa aiba un somn linistit. De asemenea, pentru ca acest mobilier sa poata fi mutat cu usurinta va puteti folosi de un sistem cu rotile, la fel de usor de folosit ca si cel de balansare.


Sursă foto: Unsplash