(P) Alege un mop electric pentru igiena si sănătatea întregii familii!
Data 04.01.21 16:12
Să compari un mop electric cu unul tradițional este ca și cum ai face comparație între o mașină modernă și o căruță.

Oricine a făcut vreodată curățenie cu vechile mopuri știe că acestea se îmbâcsesc rapid și, de multe ori, mai degrabă împrăștie mizeria dintr-un loc în altul decât să curețe propriu-zis suprafețele. În plus, pentru ca ele să dea un randament cât de cât satisfăcător, trebuie să folosești, în același timp, și detergent sau alte soluții chimice, mănuși și diferite cârpe, plus o găleată.

Toate aceste dezavantaje dispar atunci când folosești un mop electric, care funcționează pe bază de aburi. Tehnologia care încălzește apa până dincolo de punctul de fierbere asigură o curățenie desăvârșită, instrumentul fiind capabil să îndepărteze orice tip de pete, inclusiv pe cele persistente.

Mai important decât atât, tehnologia aburilor îndepărtează 99,99% din virusurile, germenii și bacteriile care se află pe suprafețe și pot să răspândească diferite boli, inclusiv noul coronavirus (Covid-19). Astfel, folosirea unui aparat de calitate contribuie la sănătatea ta și a familiei tale.

Mop electric, pentru toate tipurile de suprafețe lavabile
Cu numele sugestiv și simpatic de Moppy, acest aparat fără fir, care funcționează cu abur, este extrem de agil și ușor, capabil să ajungă în cele mai ascunse colțuri, cu minimum de efort.

Pașii pe care trebuie să îi faci, pentru a-l folosi, sunt extrem de simpli. Umpli rezervorul cu apă de la robinet și, în numai zece secunde, Moppy este pregătit să treacă la treabă. Scapi de găleata care trebuia mutată mereu și pe care riscai și să o verși, la cea mai mică neatenție. Tot ce folosești este o bază de încărcare cu abur, unde se igienizează laveta, și un mop din aluminiu anodizat, cu mâner telescopic, ușor și agil.

Suprafețele sunt uscate instantaneu și nu rămân urme. Laveta electrostatică are și funcția de reținere a prafului. Astfel, dispozitivul este ideal pentru toate tipurile de suprafețe, fie că e vorba de podele sau de suprafețe verticale, precum gresia sau ușile dulapurilor.

Mop electric Vaporetto 5 în 1


Vaporetto SV205 este un produs care combină două funcționalități: un mop cu abur pentru curățat pardoseli și covoare și un dispozitiv portabil de curățare pentru diferite alte tipuri de suprafețe.

Într-adevăr, un dispozitiv special permite curățarea plitelor, a mobilierului de baie, a robinetelor, ferestrelor sau tapițeriei. Iar toate acestea sunt igienizate fără a fi nevoie să folosești vreun detergent chimic sau orice altă substanță periculoasă pentru mediu. Totul este realizat doar cu ajutorul apei transformate în aburi!

Un alt avantaj constă în faptul că ai un control deplin asupra produsului. Pe dispozitivul portabil de curățare se află un buton de control, cu ajutorul căruia poți să alegi cantitatea dorită de abur, în funcție de suprafața pe care vrei să o cureți.

Cu acest aparat, poți face curățenie ușor, fără întreruperi. Rezervorul poate fi umplut de câte ori este necesar, iar operațiunea devine foarte simplă atunci când folosești carafa din dotare.

Atunci când cumperi acest mop electric, vei primi și o serie de accesorii care vor face treaba mult mai ușoară: accesorii speciale pentru covor, ferestre, tapițerie și rosturi, o lance de abur care concentrează jetul pentru spațiile mai dificile, o perie rotundă cu peri din nailon, o carafă, o lavetă cu elastic și una din microfibră.


Sursă foto: Unsplash