· articole
· intamplari
Berbec
Taur Taur Gemeni Gemeni Rac Rac Leu Leu
Fecioara Fecioara Balanta Balanta Scorpion Scorpion Sagetator Sagetator
Capricorn Capricorn Varsator Varsator Pesti Pesti

Berbec

Copilul berbec va fi plin de vitalitate, nu va fi exclus chiar sa inceapa sa practice un nou sport, cu aceasta ocazie se poate remarca asa cum isi doreste. Fiti alaturi de el si incurajati-l in acest sens.

Vei simti nevoia sa explorezi noi orizonturi. Datorita aspectului favorabil a lui Saturn, noi transformari te asteapta in campul afectiv si profesional. Nu pierde nici o ocazie !

Desi in aceasta perioada te simti pesimista si fara viata, vei vedea ca in scurt timp vei recapata energia de care ai nevoie. Ai putina rabdare si lucrurile vor intra in normal. Noi surprize te asteapta la tot pasul.

Ai ocazia sa revezi rude pe care nu le-ai intalnit de foarte mult timp. Un prilej de relaxare care iti va face foarte mult bine. In aceasta perioada te vei intelege de minune cu copilul tau. Micile lui prostioare te vor suprinde intr-un mod placut. Clipele de armonie sunt garantate in familie.

Din punct de vedere sentimental, viata de cuplu iti va aduce mari satisfactii. Partenerul va surprinde cu diverse surprize, chiar in aceasta saptamana este posibil sa primiti un cadou pe care il asteptai de mult.