· articole
· intamplari

 ajutor
Cum pot sa trimit un articol pentru prima pagina a site-ului?
Contribuind la articole. Asa poti sa-ti redactezi articolul si sa-l trimiti la parinti.com. Vei fi atentionat ca nu tot ce este trimis va si aparea. Ceea ce ai trimis va fi verificat pentru o gramatica buna si poate fi revizuit. Vei fi anuntat in 2-3 zile daca ceea ce ai trimis va fi publicat sau nu.
sus

Unde pot sa adaug un comentariu la un articol?
In vizualizare completa, in josul paginii, dreapta. Bineinteles ca si in cadrul forumului poti sa o faci, dar astfel informatia este comprimata si daca cineva este interesat de subiect va gasi intr-un singur loc atat articolul cat si parerile referitoare la subiectul tratat.
sus

De ce sa trimit stiri / articole pentru site?
Raspunsul cel mai larg ar fi: pentru a face un bine celui de linga tine. Speram ca membrii nostri sa trimita macar un material pentru fiecare 10 informatii utile gasite pe acest site.
sus

Cind va aparea materialul trimis de mine?
Materialul va fi vizionat de catre un administrator, daca este necesar retusat si apoi trimis spre publicare. Deasemenea materialul poate fi si respins daca nu se incadreaza in tematica site-ului.
sus

Ce fel de stiri/materiale se pot trimite?
Uita-te la Teme curente. Daca materialul tau se incadreaza intr-unul din subiecte si crezi ca este de larg interes pentru cititorii nostrii atunci trimite-l.
sus


CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Situatia copiilor este o indatorire speciala pentru statul de drept. Copiii nu din vointa proprie se nasc si cresc cu parinti saraci. Intrucat copilul nu poate fi acuzat de saracie, nici cauza nu este importanta in urma caruia s-a ajuns la aceasta situatie. Si daca somajul, si daca boala, divortul sau lenea parintelui au fost cauza, in nici unul din cazuri copilul nu poate fi privat de sansa de a deveni cetatean in toata regula. Uniunea Europeana - 1998