· articole
· intamplari

 ajutor
Cum pot sa adaug in albumul de fotografii?
La Cont, la Pozele tale poti sa pui oricate poze doresti in limita a 300kb. Rezolutia recomandata este de 500 x 500.
Fiecare poza trebuie sa fie mai mica de 100k.
Dupa ce ai incarcat poza, trebuie sa astepti sa fie aprobata de un administrator. Momentan se verifica de circa 2 ori pe zi.
Daca vrei, poti sa mergi direct.
sus

Fotografiile pe care le incarc vor fi publice?
Dupa ce sunt aprobate de catre administratori, fotografiile tale sunt publice pentru membrii acestui site si apar in albumul de fotografii.
sus

Cum pot sa sterg din albumul de fotografii?
La Cont, la Pozele tale itit apar toate pozele deja incarcate. Tot acolo iti apare si optiunea de stergere. Alege poza si apasa pe butonul "Sterge". Daca vrei sa mergi direct, apasa aici.
sus

Cand apar pozele in album?
Dupa ce administratorii site-ului s-au convins ca nu sunt poze porno, ti le vor publica. Momentan, ei verifica de circa 2 ori pe zi, adica in 24 de ore de 2 ori.
sus


CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Situatia copiilor este o indatorire speciala pentru statul de drept. Copiii nu din vointa proprie se nasc si cresc cu parinti saraci. Intrucat copilul nu poate fi acuzat de saracie, nici cauza nu este importanta in urma caruia s-a ajuns la aceasta situatie. Si daca somajul, si daca boala, divortul sau lenea parintelui au fost cauza, in nici unul din cazuri copilul nu poate fi privat de sansa de a deveni cetatean in toata regula. Uniunea Europeana - 1998