· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Familie • DespreNastere.Ro este o publicatie saptamanala online cu sectiuni publice si private realizata in exclusivitate de Lamaze Romania prin educatorii sai prenatali certificati internationali.
  adaugat la: 16-Jun-2008
  Hits: 460
  Raporteaza link inexistent

 • Site informativ despre alcoolism si dependenta de droguri. Ofera informatii utile cu privire la tratamentul si preventia consumului abuziv de alcool si droguri, sfatui utile pentru parinti, consiliere on-line pe tema dependentelor.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 445
  Raporteaza link inexistent

 • Un site plin ochi de informatii privind alaptatul (in special). Gasesc siteul extrem de interesant si --plus punct-- contine doar "evidence-based information".
  adaugat la: 24-Feb-2006
  Hits: 502
  Raporteaza link inexistent

 • Salonul dedicat nou-nascutului, copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti
  adaugat la: 30-Aug-2003
  Hits: 947
  Raporteaza link inexistent

 • cele mai frecvente intrebari si raspunsuri deasemeni daca aveti o intrebare in ceea ce priveste sanatatea bebeului sau a copilului puteti intreba aici in engleza doar sau in olandeza.
  adaugat la: 24-Jan-2003
  Hits: 1007
  Raporteaza link inexistent

Eva 
 • Revista on-line cu urmatorul cuprins: cariera, moda, frumusete, familie, dieta & fitness, sanatate, divertisment, dragoste, tehnologie, gastronomie, adrese utile, antistress, ce faci daca, cursuri, psihologie, stiri, toplinks
  adaugat la: 09-Aug-2002
  Hits: 1234
  Raporteaza link inexistent
CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Nu este nimic permanent in afara de schimbari. Heraclitus

Pentru ca un copil in Europa, dupa spusele lui Sen, sa duca o viata buna, trebuie indeplinite patru conditii esentiale: stare materiala buna, sanatate si supravietuire, educatie si dezvoltarea personalitatii, integrare in societate. John Micklewright - Kitty Stewart