· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Copiii / Jocuri, jucarii

 • Aici copiii se pot juca pe jocurile educative create de Edu-Teca. Aceste jocuri sunt complexe ,atractive, benefice pentru copiii nostri si fac parte din Colectia de 8 cd-uri din Seria Anotimpurile.
  adaugat la: 25-Jan-2013
  Hits: 310
  Raporteaza link inexistent

 • Magazinul online www.jucarii-vorbarete.ro va prezinta o colectie de materiale educative (jucarii, jocuri, carti practice de logopedie si psihologie scolara) selectate atent de specialistii nostri in vederea obtinerii unor rezultate deosebite in: dezvoltarea vorbirii, corectarea pronuntiei, dezvoltarea motricitatii fine, stimularea atentĂ­ei, memoriei, dezvoltarea operatĂ­ilor gandirii, imaginatĂ­ei si totodata jucarii utile in consilierea copiilor (dezvoltare emotĂ­onala, modelare comportamentala - copil neascultator).
  adaugat la: 28-Sep-2011
  Hits: 814
  Raporteaza link inexistent

 • Momentan, sub forma de blog, vei gasi aici sugestii utile despre joaca si educatia copilului tau, printre care si ghidul gratuit "35 de jocuri pentru un timp de calitate cu copilul tau". Sper sa-ti palca ce gasesti si sa revii pe site pentru comentarii si sugestii.
  adaugat la: 20-Aug-2011
  Hits: 520
  Raporteaza link inexistent

 • Pe aceasta pagina pentru copii puteti gasi cele mai tari si mai noi jocuri barbi, jocuri cu barbie, jocuri in special pentru fete. Joaca-te alaturi de alte fete si distreaza-te!
  adaugat la: 31-Dec-2009
  Hits: 1079
  Raporteaza link inexistent

 • O gama variata de jocuri de gatit si jocuri cu mancare, jocuri de facut mancare pentru bucatarul din tine. Aici poti gasi atat jocuri noi cat si cele mai tari jocuri de gatit. Invata cum sa gatesti si distreaza-te.
  adaugat la: 18-Aug-2009
  Hits: 626
  Raporteaza link inexistent

 • Pe acest site gasiti o gama variata de jocuri pentru copii.Jocurile pentru copii sunt impartite pe diferite categoriii ca: jetix, de actiune, sport si altele.Intra aici si te joaca alaturi de eroii tai favoriti.Jucandu-va ve-ti invata multe lucruri bune.
  adaugat la: 18-Aug-2009
  Hits: 481
  Raporteaza link inexistent

 • magazin online dedicat trenuletelor electrice "hobby", seturilor de start, locomotivelor, vagoanelor, constructiilor si instalatiilor specifice; totul la scarile H9, TT, N.
  adaugat la: 09-Aug-2009
  Hits: 1577
  Raporteaza link inexistent

 • Magazin online de jucarii si machete. Importam si comercializam: jucarii din lemn, jucarii din tabla, seturi metalice pentru construit, puzzle-uri, puzzle-uri 3D si machete.
  adaugat la: 20-Jul-2008
  Hits: 1057
  Raporteaza link inexistent


 • CD-uri educationale multimedia pentru copii (limbi straine, matematica, povesti), jocuri interactive, reviste online
  adaugat la: 20-Jul-2006
  Hits: 774
  Raporteaza link inexistent


selecteaza pagina: 1 2   urmator >>

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 47  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Ne petrecem primii 12 ani din viata copilului nostru invatandu-l sa umble si sa vorbeasca si urmatorii 12, spunandu-i sa stea jos si sa taca. Phyllis Diller