· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Copiii / Jocuri, jucarii

 • Aici copiii se pot juca pe jocurile educative create de Edu-Teca. Aceste jocuri sunt complexe ,atractive, benefice pentru copiii nostri si fac parte din Colectia de 8 cd-uri din Seria Anotimpurile.
  adaugat la: 25-Jan-2013
  Hits: 423
  Raporteaza link inexistent

 • Magazinul online www.jucarii-vorbarete.ro va prezinta o colectie de materiale educative (jucarii, jocuri, carti practice de logopedie si psihologie scolara) selectate atent de specialistii nostri in vederea obtinerii unor rezultate deosebite in: dezvoltarea vorbirii, corectarea pronuntiei, dezvoltarea motricitatii fine, stimularea atentíei, memoriei, dezvoltarea operatíilor gandirii, imaginatíei si totodata jucarii utile in consilierea copiilor (dezvoltare emotíonala, modelare comportamentala - copil neascultator).
  adaugat la: 28-Sep-2011
  Hits: 886
  Raporteaza link inexistent

 • Momentan, sub forma de blog, vei gasi aici sugestii utile despre joaca si educatia copilului tau, printre care si ghidul gratuit "35 de jocuri pentru un timp de calitate cu copilul tau". Sper sa-ti palca ce gasesti si sa revii pe site pentru comentarii si sugestii.
  adaugat la: 20-Aug-2011
  Hits: 805
  Raporteaza link inexistent

 • Pe aceasta pagina pentru copii puteti gasi cele mai tari si mai noi jocuri barbi, jocuri cu barbie, jocuri in special pentru fete. Joaca-te alaturi de alte fete si distreaza-te!
  adaugat la: 31-Dec-2009
  Hits: 1134
  Raporteaza link inexistent

 • O gama variata de jocuri de gatit si jocuri cu mancare, jocuri de facut mancare pentru bucatarul din tine. Aici poti gasi atat jocuri noi cat si cele mai tari jocuri de gatit. Invata cum sa gatesti si distreaza-te.
  adaugat la: 18-Aug-2009
  Hits: 680
  Raporteaza link inexistent

 • Pe acest site gasiti o gama variata de jocuri pentru copii.Jocurile pentru copii sunt impartite pe diferite categoriii ca: jetix, de actiune, sport si altele.Intra aici si te joaca alaturi de eroii tai favoriti.Jucandu-va ve-ti invata multe lucruri bune.
  adaugat la: 18-Aug-2009
  Hits: 536
  Raporteaza link inexistent

 • magazin online dedicat trenuletelor electrice "hobby", seturilor de start, locomotivelor, vagoanelor, constructiilor si instalatiilor specifice; totul la scarile H9, TT, N.
  adaugat la: 09-Aug-2009
  Hits: 1839
  Raporteaza link inexistent

 • Magazin online de jucarii si machete. Importam si comercializam: jucarii din lemn, jucarii din tabla, seturi metalice pentru construit, puzzle-uri, puzzle-uri 3D si machete.
  adaugat la: 20-Jul-2008
  Hits: 1117
  Raporteaza link inexistent


 • CD-uri educationale multimedia pentru copii (limbi straine, matematica, povesti), jocuri interactive, reviste online
  adaugat la: 20-Jul-2006
  Hits: 823
  Raporteaza link inexistent


selecteaza pagina: 1 2   urmator >>

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Nu este nimic permanent in afara de schimbari. Heraclitus

Pentru ca un copil in Europa, dupa spusele lui Sen, sa duca o viata buna, trebuie indeplinite patru conditii esentiale: stare materiala buna, sanatate si supravietuire, educatie si dezvoltarea personalitatii, integrare in societate. John Micklewright - Kitty Stewart