· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Timpul liber / Petreceri copii

 • Vrei ca botezul copilului tau sa devina o fila de poveste? Esti nasa si nu stii ce cadou sa ii oferi noului nascut? Puiul tau a implinit 1 an si nu ai idei pentru petrecerea de mot/ turta ? ZANELE URSITOARE iti vin in ajutor ! Au pregatit un spectacol de basm in cinstea celui mic!Da farmec petrecerii tale!Contactati-ne pentru o oferta personalizata!
  adaugat la: 20-May-2010
  Hits: 305
  Raporteaza link inexistent

 • Cele mai frumoase petreceri pentru copii, noi le organizam! Cu Top-Kids ai parte de cea mai reusita petrecere fie ea aniversara, onomastica sau serbare. Top Kids va ofera loc de joaca, activitati distractive.. pe scurt tot ce-ti doresti pentru copilul tau !!! Suntem nr . 1 in Iasi in domeniul distractiei !
  adaugat la: 24-Mar-2009
  Hits: 677
  Raporteaza link inexistent

 • Petrecere cu articole de petrecere - www.articoledepetrecere.ro Cel mai mare magazin online cu articole si decoratiuni tematice pentru petreceri copii. Cand trebuie sa mergi la o petrecere sau la o zi onomastica, la o nunta sau poate la un picnic, o petrecere organizata la gradinita, un barbeque cu prietenii in gradina sau orice alt motiv de veselie si petrecere, atunci trebuie sa cumperi ceva de la noi! Printre temele regasite la noi in magazin gasiti: Petrecere Barbie, Princess Fantasy, Spiderman, Cars, Winnie the Pooh, Mickey Mouse, Fairies, Cinderella, Power Rangers si multe altele. Sarbatoreste diferit! Aniversarea copilului tau este unica!
  adaugat la: 10-Nov-2008
  Hits: 1834
  Raporteaza link inexistent

 • AMICII PETRECERI PENTRU COPII - AMICII GRADINITA - AMICII SCOALA DUPA SCOALA AMICII SCOALA INAINTE DE SCOALA, www.gradinitaamicii.ro PLOIESTI STR. VASLUI 29, TEL 0722.368.006
  adaugat la: 25-Oct-2008
  Hits: 443
  Raporteaza link inexistent

 • Agentia noastra organizeaza de 4 ani petreceri pentru copii.
  Dispunem de experienta necesara organizarii evenimentelor de orice tip destinate copiilor.
  Informatii despre serviciile noastre sunt disponibile pe site.
  adaugat la: 28-Aug-2008
  Hits: 446
  Raporteaza link inexistent

 • Suntem actori si ne folosim creativitatea si dinamismul pentru a va asigura buna dispozitie.
  Oferim copiilor dumneavoastra momente deosebite de o mare varietate, adaptate varstei si preferintelor facandu-i sa se simta cu adevarat speciali.
  Principala noastra preocupare este realizarea in mod profesionist a unor evenimente care sa ramana o amintire placuta atat pentru copii cat si pentru cei care doresc sa-si vada copiii fericiti.

  Accuarelle Party
  tel.: 0745 998 230
  [email protected]
  www.acuarelle.ro

  adaugat la: 03-Jun-2008
  Hits: 473
  Raporteaza link inexistent

 • CLOVNI , PRINTESE , URIAS PE PICIOROANGE , NUMERE DE JONGLERIE , PICTURA PE FATA , BALOANE MODELATE , MAGICIAN , JOCURI INTERACTIVE SI MULTA DISTRACTIE CU TRUPA CLOVNII VESELI
  adaugat la: 26-Oct-2007
  Hits: 490
  Raporteaza link inexistent

 • ClownParty.ro - Daca vrei o petrecere de neuitat pentru copilul tau sau pentru o nunta ca in povesti! Comanda un super-party de vis! Un clown si o printesa cu baloane, face-painting, surprize. Clov, animator, personaje de basm, petrecerea ideala pentru copilul tau!
  adaugat la: 14-Feb-2007
  Hits: 893
  Raporteaza link inexistent

 • Lupeto - Organizam petreceri si spectacole pentru copii. Clovni, printi, printese, zane, pirati, spiridusi, Mos Craciun, fulgi de nea si multe alte personaje. Oferta complexa si atractiva!
  adaugat la: 12-Oct-2006
  Hits: 493
  Raporteaza link inexistent

 • clovni , jonglerie , pictura pe fata , baloane modelate , catalige , jocurii interactive pentru copii
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 471
  Raporteaza link inexistent


selecteaza pagina: 1 2   urmator >>

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Nu este nimic permanent in afara de schimbari. Heraclitus

Pentru ca un copil in Europa, dupa spusele lui Sen, sa duca o viata buna, trebuie indeplinite patru conditii esentiale: stare materiala buna, sanatate si supravietuire, educatie si dezvoltarea personalitatii, integrare in societate. John Micklewright - Kitty Stewart