· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Babysitting, curatenie

 • IRIDA este o firma de prestari servicii de curatenie profesionala (generala, sezoniera, de intretinere, spalare canapele si covoare, etc) si servicii de administrare si intretinere imobile. Calitatea si seriozitatea ne recomanda ca fiind profesionisti! Va rugam, dragi parinti, sa accesati site-ul nostru www.irida. ro si sa ne contactati cu cea mai mare incredere! Va multumim!
  adaugat la: 14-Oct-2010
  Hits: 291
  Raporteaza link inexistent

 • Pentru cei interesati de logopedie, de atitudinea parintilor fata de problemele de limbaj al copiilor, pentru parinti si profesionisti recomand blogul http://logopediaazi.blogspot.com
  adaugat la: 24-May-2009
  Hits: 394
  Raporteaza link inexistent

 • Iti doresti sa iti lasi copilul in siguranta, in grija altcuiva cat timp esti la serviciu? Vrei ca aceasta persoana sa fie instruita in lucrul cu copiii si sa contribuie la educatia lor? Inovativ Consult recruteaza, selecteaza, formeaza si plaseaza bone in orasul IASI! Intra pe site-ul nostru si afla mai multe despre cum poti gasi bona potrivita pentru ingerasul tau!
  adaugat la: 13-Jan-2009
  Hits: 343
  Raporteaza link inexistent

 • Famileto este o agentie care ofera servicii de selectie si plasare personal pentru babysitting si menaj.
  adaugat la: 13-Apr-2007
  Hits: 442
  Raporteaza link inexistent

 • Servicii de curatenie in birouri, apartamente si vile, Bucuresti. Curatenie generala, de intretinere, curatenie dupa constructor.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 467
  Raporteaza link inexistent


 • Servicii profesionale de curatenie Oradea – MIRACLEAN va ofera va ofera servicii profesionale de curatenie in Oradea punand in slujba clientilor nostri personal profesionist, aparatura moderna, tehnologie de lucru eficace la cele mai avantajoase preturi.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 441
  Raporteaza link inexistent

 • Cauti o menajera sau o bona ? Ai pe cineva batran sau bolnav? Novacrin te ajuta la greu! Do you need house keeping or baby sitting? Need help for someone old, disabled or sick? Novacrin is here to help you!
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 1372
  Raporteaza link inexistent

 • Agentia de babysitter Ramona Dima 100% in sprijinul tau-pentru ca tu sa dormi mai bine noaptea, pentru ca tu sau familia ta sa fiti mai putin stresati de griji. Pentru o viata mai linistita, suna la 021-3408496 (intre 9 si 17)sau 0722-318523-permanent.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 398
  Raporteaza link inexistent


CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 47  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Ne petrecem primii 12 ani din viata copilului nostru invatandu-l sa umble si sa vorbeasca si urmatorii 12, spunandu-i sa stea jos si sa taca. Phyllis Diller