· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Timpul liber • La varsta la care fiecare informatie este asimiliata uimitor de repede si personalitatea este intr-o continua formare, este foarte important ca micutul sa primeasca stimuli exteriori care sa ajute la dezvoltarea intelectului si creativitatii. Organizam cursuri de actorie pentru copii prescolari, dar si pentru scolari si liceeni. Grupe de varste 4-7 ani, 7-14 ani, 14+ ani coordonate de actori profesionisti la cele bune preturi.
  adaugat la: 16-Jan-2011
  Hits: 340
  Raporteaza link inexistent

 • O echipa de tineri artisti care activeaza in diverse domenii artistice precum: Teatru Muzica Dans Au creat o structura de "Babysiting Cultural" Echipa isi propune o noua modalitate de abordare a segmentului ofertelor educationale oferind pe langa serivicii specializate in divertisment si meditatii la domiciliul copiilor.
  adaugat la: 07-Jan-2010
  Hits: 250
  Raporteaza link inexistent

 • ActivitatiCopii.ro propune activitati educative pentru copii, care dezvolta intelectul, creativitatea si imaginatia acestora. Aici puteti gasi proiecte de lucru manual, jocuri de gandire, fise de lucru, povestiri biblice si multe altele.
  adaugat la: 27-Jan-2009
  Hits: 1005
  Raporteaza link inexistent

 • cercuri artistice (dans, teatru, muzica). Dar au cercuri frumoase de pictura, ceramica, limbi straine, sculptura, informatica, naturale, navomodele. Si multe sporturi.
  adaugat la: 31-Oct-2006
  Hits: 964
  Raporteaza link inexistent

 • OFERTE promotionale. CURSURI DE DANS sportiv si de club la KM 0 al Bucurestiului (copii > 4ani, adulti) pentru initiere sau performanta. Conditii deosebite de antrenament (www.lectiidedans.ro/foto) .VALS, TANGO, FOXTROT, SAMBA, CHA CHA, RUMBA, ROCK'N'ROLL, SALSA, TANGO ARGENTINIAN. Oferim si SHOW-URI DEMONSTRATIVE cu dansatori profesionisti. 0723.57.58.57
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 1403
  Raporteaza link inexistent


CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 47  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Educatia este un element important in lupta pentru drepturile omului. Este intelesul de a ajuta copiii nostri si totodata de a mari respectul de sine. Educatia este pasaportul tau pentru maine care apartine oamenilor care se pregatesc pentru ea de astazi. Malcolm X

Nu cred ca trebuie sa lasam balta treburile pe care le avem, pentru cele pe care ni le scornim. MONTESQUIEU