· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Copiii • Serviciul Gibraltar-Kidsonline este un serviciu de protectie a copiilor care navigheaza pe internet. Ii pazeste de continutul periculos: porno, violenta, etc. Nu se instaleaza in calculator, compatibil cu orice sistem de operare, browser, tip calculator. Aditional, calculatorul nu mai poate fi virusat, iar parintele poate sa urmareasca in timp real ce face copilul acasa pe internet, vazand ce acceseaza, dar mai ales ce nu a putut sa acceseze. Acceseaza un internet mai curat si sanatos! Pentru copilul tau!
  adaugat la: 03-Jun-2011
  Hits: 240
  Raporteaza link inexistent

 • Povesti, poezii si ghicitori originale care vor incinta cu siguranta copii d-stra.
  adaugat la: 03-Jun-2011
  Hits: 1299
  Raporteaza link inexistent

 • Radio Star Music- este un post de radio pentru copii care emite online,dedicat copiilor de toate varstele, cu muzica interpretata numai de copii si adolescenti! Aici muzica buna e la ea acasa, iar povestile ce ii incanta pe cei mici ne aduc aminte de copilarie.
  adaugat la: 22-Apr-2011
  Hits: 307
  Raporteaza link inexistent

 • materiale educationale pentru copii prescolari: planse de colorat, planse educative, jetoane, cartonase, diplome.
  adaugat la: 14-Apr-2011
  Hits: 431
  Raporteaza link inexistent

 • Un centru after school cu preturi rezonabile pentru ca totii copiii, indiferent de situatia materiala, sa beneficieze de educatie, de zvoltarea aptitudinilor, socializare si multe alte optiuni de a petrece timpul dupa cursurile de la scoala precum si in vacante.
  adaugat la: 13-Feb-2010
  Hits: 544
  Raporteaza link inexistent • Gradinita Annabella va asteapta cu mult drag in vizita la adresa: Str. Otetului, nr. 6, Cluj-Napoca.
  adaugat la: 22-Feb-2008
  Hits: 438
  Raporteaza link inexistent
selecteaza pagina: 1 2   urmator >>

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Nu este nimic permanent in afara de schimbari. Heraclitus

Pentru ca un copil in Europa, dupa spusele lui Sen, sa duca o viata buna, trebuie indeplinite patru conditii esentiale: stare materiala buna, sanatate si supravietuire, educatie si dezvoltarea personalitatii, integrare in societate. John Micklewright - Kitty Stewart