· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Copiii / Carti, reviste, edituri

 • Povesti noi si originale pentru copii cu personaje din minunata lume de la tara. O alternativa la Cenusareasa, Alba ca Zapada, Scufita Rosie si toate celelalte.
  adaugat la: 10-Nov-2009
  Hits: 394
  Raporteaza link inexistent

 • Revista online pentru copii in limbile romana, engleza, franceza, maghiara, germana continand povesti, poezii, animatii, benzi desenate, jocuri, concursuri.
  adaugat la: 02-Mar-2009
  Hits: 457
  Raporteaza link inexistent

 • Un site pentru petrecerea timpului liber, dar si un ajutor in perfectionarea educationala a copiilor. Stiri, informatii despre cartile, filmele si actorii din seria Harry Potter, si Biblioteca: istorie, astronomie, sah, matematica, gramatica, biologie.
  adaugat la: 10-Nov-2004
  Hits: 809
  Raporteaza link inexistent

 • Revista celor mici - un manual pentru petrecerea timpului liber. Resurse educationale, jocuri, pagini online ale revistei, integrame.
  adaugat la: 05-Nov-2004
  Hits: 1014
  Raporteaza link inexistent

 • Amicii. Revista elevilor din clasa a III-a A de la Scoala cu clasele I-VIII nr.1, Gura Humorului, judetul Suceava. Rasfoiti online paginile Revistei Amicii. Urmariti online aventurile amicilor. Traiti alaturi de amici si de prietenii lor minunate aventuri ale copilariei.
  adaugat la: 23-Oct-2004
  Hits: 696
  Raporteaza link inexistent


CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Ne petrecem primii 12 ani din viata copilului nostru invatandu-l sa umble si sa vorbeasca si urmatorii 12, spunandu-i sa stea jos si sa taca. Phyllis Diller