· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Sanatate • Pentru copii cu nevoi speciale, un tratament foarte eficace care da rezultate. Este vorba de un metod, o terapie belgiana, ABR - Advanced Biomechanical Rehabilitation.
  adaugat la: 14-Jun-2010
  Hits: 292
  Raporteaza link inexistent

 • Imaginati-va o lume de poveste, unde pe langa cele mai profesionale servicii de frizerie si coafor din Cluj Napoca, copilului tau i-am pregatit un loc de joaca special pe gustul lui de unde nu lipsesc jucariile, desenele animate,play- station...
  adaugat la: 10-Apr-2010
  Hits: 666
  Raporteaza link inexistent

 • Scopul Pro Stem Cell il constituie promovarea, respectarea si garantarea drepturilor persoanei cu dizabilitati. In sectiunea Portal se gasesc adrese de clinici si spitale in domeniul medicinei regenerative, a implantului de celule stem, cat si prezentari individuale ale unor pacienti care au urmat aceste tratamente in strainatate.
  adaugat la: 21-Sep-2008
  Hits: 706
  Raporteaza link inexistent

 • Slabire sanatoasa 3-5 kg pe luna. Fara diete si fara foame. Programe personalizate cu suplimenti de nutritie. Sustinerea si monitorizarea permanenta gratuita din partea unui specialist in controlul greutatii.
  adaugat la: 18-Aug-2008
  Hits: 415
  Raporteaza link inexistent

 • MEDICINA BIOREZONANTA bioresonance imaging scan DR. ALEXANDRU OLGA : + 4 0723347034 http://www.medicinabiorezonanta.blogspot.com Investigatii , diagnostic si tratament prin biorezonanta. Determinarea eficientei diferitelor metode de tratament . Determinarea compatibilitatii cu produse naturale si de sinteza . comercializam dispozitive de neutralizare a campurilor electromagnetice emise de diferite surse .
  adaugat la: 09-Aug-2008
  Hits: 442
  Raporteaza link inexistent

 • Noua televiziuna on line unde ,adresandu-va on line puteti afla remediul oricarei manifestari de boala,tratament de la specialisti de renume.PT.problemele copilului de orice varsta adresati-va cu toata incredea D-lui Dr.Munteanu Mihai-Spit.Budimex-Bucuresti
  adaugat la: 22-Feb-2008
  Hits: 947
  Raporteaza link inexistent

 • cursuri prenatale si de puericultura gimnastica aerobica si acvatica,masaj pentru gravide si apoi sugari asistenta la domiciliu(baita,taiat unghiute,pus cercelusi,cumparaturi,etc)
  adaugat la: 22-Feb-2008
  Hits: 974
  Raporteaza link inexistent

 • Peste 3000 de produse pot fi cumparate din Farmacia PCFarm.ro . LIVRARE LA DOMICILIU
  adaugat la: 22-Feb-2008
  Hits: 1839
  Raporteaza link inexistent

 • Blog despre sanatate si medicina. Contine informatii medicale, stiri si teste pentru creier.
  adaugat la: 15-Nov-2007
  Hits: 1525
  Raporteaza link inexistent

 • Clinica privată de obstetrică şi ginecologie Dr. Magda Cărăuleanu este prezentă în lumea medicală ieşeană din anul 2001.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 638
  Raporteaza link inexistent


selecteaza pagina: 1 2 3   urmator >>

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 51  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Nu exista o investitie mai buna pentru societate decat a investi lapte in copii. Winston Churchill