· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Diverse • Prognoza meteo azi, maine si pe urmatoarele 9 zile in Romania. Vremea in principalale orase din tara si in Bucuresti. Cum e vremea azi, starea vremii maine si pe urmatoarele 9 zile.
  adaugat la: 11-Jul-2014
  Hits: 352
  Raporteaza link inexistent

 • Dragi parinti, aici gasiti o gama variata de parfumuri originale de lux la cele mai mici preturi de pe piata.Parfumurile noastre sunt ideale mai ales spre a fi oferite drept cadouri cand ramaneti in pana de idei.Marci precum: Bvlgari, Gucci, Armani, Channel, Hugo, Christian Dior si multe alte nume celebre.Te asteptam cu drag!
  adaugat la: 13-May-2008
  Hits: 995
  Raporteaza link inexistent


 • Un site dedicat sarbatorilor de iarna; contine colinde, jocuri, poze...
  adaugat la: 22-Feb-2008
  Hits: 706
  Raporteaza link inexistent


 • Dasimpex este un nume de viitor. Creata pe o piata emergenta, in anul 1998, compania a actionat ma intai ca dealer Dialog - ulterior Orange- respectand criteriile de business si de imagine ale operatorului.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 480
  Raporteaza link inexistent

 • Din punct de vedere lingvistic, cursul cuprinde gramatica de bazã a limbii italiene, este structurat pe 10 module, continând câte 2 lectii fiecare.Ca un element în plus adus în sprijinul celor care vor studia acest curs, este varianta audio a acestui curs, care va fi imprimatã sub formã de CD.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 353
  Raporteaza link inexistent

 • Cele mai haioase flashuri,cele mai haioase bancuri,poze incredibil de haioase,intr-un cuvant totul e haios.Nu degeaba suntem numarul 1 printre haiosi.HaIoS - divertisment de nota 10.Poftiti la portia de ras.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 461
  Raporteaza link inexistent

 • Cabinet de avocatura Mateescu. Reprezentare si consultanta juridica in drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii. Consultanta contractuala, revedincari, case nationalizate, divorturi, partaje. Noi stim sa luptam si sa casitgam pentru dumneavoastra!
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 376
  Raporteaza link inexistent

 • Bilete de avion - Orice destinatie! Orice companie aeriana! Cel mai bun pret! Plecari din Romania (Bucuresti, Timiosra, Cluj, Oradea, Iasi...etc) dar si din Ungaria (Budapesta)
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 434
  Raporteaza link inexistent


selecteaza pagina: 1 2   urmator >>

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Nu este nimic permanent in afara de schimbari. Heraclitus

Pentru ca un copil in Europa, dupa spusele lui Sen, sa duca o viata buna, trebuie indeplinite patru conditii esentiale: stare materiala buna, sanatate si supravietuire, educatie si dezvoltarea personalitatii, integrare in societate. John Micklewright - Kitty Stewart