· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Diverse • Prognoza meteo azi, maine si pe urmatoarele 9 zile in Romania. Vremea in principalale orase din tara si in Bucuresti. Cum e vremea azi, starea vremii maine si pe urmatoarele 9 zile.
  adaugat la: 11-Jul-2014
  Hits: 300
  Raporteaza link inexistent

 • Dragi parinti, aici gasiti o gama variata de parfumuri originale de lux la cele mai mici preturi de pe piata.Parfumurile noastre sunt ideale mai ales spre a fi oferite drept cadouri cand ramaneti in pana de idei.Marci precum: Bvlgari, Gucci, Armani, Channel, Hugo, Christian Dior si multe alte nume celebre.Te asteptam cu drag!
  adaugat la: 13-May-2008
  Hits: 942
  Raporteaza link inexistent


 • Un site dedicat sarbatorilor de iarna; contine colinde, jocuri, poze...
  adaugat la: 22-Feb-2008
  Hits: 660
  Raporteaza link inexistent


 • Dasimpex este un nume de viitor. Creata pe o piata emergenta, in anul 1998, compania a actionat ma intai ca dealer Dialog - ulterior Orange- respectand criteriile de business si de imagine ale operatorului.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 423
  Raporteaza link inexistent

 • Din punct de vedere lingvistic, cursul cuprinde gramatica de bază a limbii italiene, este structurat pe 10 module, continând câte 2 lectii fiecare.Ca un element în plus adus în sprijinul celor care vor studia acest curs, este varianta audio a acestui curs, care va fi imprimată sub formă de CD.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 306
  Raporteaza link inexistent

 • Cele mai haioase flashuri,cele mai haioase bancuri,poze incredibil de haioase,intr-un cuvant totul e haios.Nu degeaba suntem numarul 1 printre haiosi.HaIoS - divertisment de nota 10.Poftiti la portia de ras.
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 409
  Raporteaza link inexistent

 • Cabinet de avocatura Mateescu. Reprezentare si consultanta juridica in drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii. Consultanta contractuala, revedincari, case nationalizate, divorturi, partaje. Noi stim sa luptam si sa casitgam pentru dumneavoastra!
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 315
  Raporteaza link inexistent

 • Bilete de avion - Orice destinatie! Orice companie aeriana! Cel mai bun pret! Plecari din Romania (Bucuresti, Timiosra, Cluj, Oradea, Iasi...etc) dar si din Ungaria (Budapesta)
  adaugat la: 04-Oct-2006
  Hits: 386
  Raporteaza link inexistent


selecteaza pagina: 1 2   urmator >>

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 47  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Educatia este un element important in lupta pentru drepturile omului. Este intelesul de a ajuta copiii nostri si totodata de a mari respectul de sine. Educatia este pasaportul tau pentru maine care apartine oamenilor care se pregatesc pentru ea de astazi. Malcolm X

Nu cred ca trebuie sa lasam balta treburile pe care le avem, pentru cele pe care ni le scornim. MONTESQUIEU