· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Diverse / Romani in lume


 • Buongiorno Romania - Ziar International de Afaceri, Turism, Imobiliare, Matrimoniale, Emigrare, Munca in Strainatate si Anunturi Internationale, Publicitate on-line, Fotomodele, Cautam Colaboratori, Parteneri de Afaceri, Publica-ti Anuntul, Investitii, Legislatie italiana, Sejururi Gratuite in Strainatate, Schimburi Turistice, Import-Export, Relatii, Prietenii, Intalniri, Amore, Afaceri, Diverse, Auto-Moto, Prestari Servicii, Anunturi in Italia.
  adaugat la: 15-Oct-2005
  Hits: 505
  Raporteaza link inexistent

 • TryROM.com Bringing Romanians Together este un site pentru Romanii de pretutindeni,unde pot citi articole interesante, pot asculta muzica Romaneasca, si isi pot inalta sufletul ascultind predici. De asemea pot cerceta bisericile locale , sa admire miile de poze trimise de colaboratori sau doar sa isi verifice e-mailul.
  adaugat la: 14-Jul-2005
  Hits: 661
  Raporteaza link inexistent

 • Vrei sa afli ce cred francezii despre Romania, care snt restaurantele romanesti in Franta, sau ce trebuie sa faci ptr a te angaja cu acte in regula? Acesta e un site unde gasesti toate lamuririle necesare.
  adaugat la: 26-May-2004
  Hits: 769
  Raporteaza link inexistent


 • Casa Romanilor din Elvetia este ca majoritatea lucrurilor din viata. E posibil sa nu aveti niciodata nevoie de ea, dar este mai bine sa stiti ca exista.
  adaugat la: 09-Jan-2004
  Hits: 526
  Raporteaza link inexistentCALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 47  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Educatia este un element important in lupta pentru drepturile omului. Este intelesul de a ajuta copiii nostri si totodata de a mari respectul de sine. Educatia este pasaportul tau pentru maine care apartine oamenilor care se pregatesc pentru ea de astazi. Malcolm X

Nu cred ca trebuie sa lasam balta treburile pe care le avem, pentru cele pe care ni le scornim. MONTESQUIEU