· articole
· intamplari

 Linkuri @ parinti.com

Linkuri / Diverse / Romani in lume


 • Buongiorno Romania - Ziar International de Afaceri, Turism, Imobiliare, Matrimoniale, Emigrare, Munca in Strainatate si Anunturi Internationale, Publicitate on-line, Fotomodele, Cautam Colaboratori, Parteneri de Afaceri, Publica-ti Anuntul, Investitii, Legislatie italiana, Sejururi Gratuite in Strainatate, Schimburi Turistice, Import-Export, Relatii, Prietenii, Intalniri, Amore, Afaceri, Diverse, Auto-Moto, Prestari Servicii, Anunturi in Italia.
  adaugat la: 15-Oct-2005
  Hits: 507
  Raporteaza link inexistent

 • TryROM.com Bringing Romanians Together este un site pentru Romanii de pretutindeni,unde pot citi articole interesante, pot asculta muzica Romaneasca, si isi pot inalta sufletul ascultind predici. De asemea pot cerceta bisericile locale , sa admire miile de poze trimise de colaboratori sau doar sa isi verifice e-mailul.
  adaugat la: 14-Jul-2005
  Hits: 666
  Raporteaza link inexistent

 • Vrei sa afli ce cred francezii despre Romania, care snt restaurantele romanesti in Franta, sau ce trebuie sa faci ptr a te angaja cu acte in regula? Acesta e un site unde gasesti toate lamuririle necesare.
  adaugat la: 26-May-2004
  Hits: 772
  Raporteaza link inexistent


 • Casa Romanilor din Elvetia este ca majoritatea lucrurilor din viata. E posibil sa nu aveti niciodata nevoie de ea, dar este mai bine sa stiti ca exista.
  adaugat la: 09-Jan-2004
  Hits: 529
  Raporteaza link inexistentCALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 47  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Daca viata noastra are de ce-ul, atunci aproape toate cum-urile le putem suporta. Friedrich Nietsche

Ziua cea mai pierduta este cea in care n-ai ras. Nicolas Chamfort