· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Începutul a ceva diferit!
“Începutul a ceva diferit” este noua campanie lansată de Nestea prin care ne invită să dăm startul unui început diferit.

Cuvintele cheie ale acestei veri sunt optimism, curaj şi spontaneitate.

Campania beneficiază de un mix de media ce cuprinde spot TV, suport digital şi PR. Campania de comunicare foloseşte mediile tradiţionale: TV, afişaje stradale şi indoor, dar şi proiecte speciale în mediul online pentru a inspira consumatorii să dea startul unui început diferit.

„Gustă provocarea Nestea” este una dintre componentele de amplificare ale campaniei, prin care Nestea lansează un concurs de ilustraţie şi design. Fie că eşti ilustrator sau designer, tot ce-ţi trebuie este inspiraţie. Acceptă provocarea şi intră acum în competiţia de artă NESTEA!

Trei artişti au acceptat deja provocarea şi ne dau drept exemplu interpretările lor.
Maria Surducan ne-a propus deja o ilustraţie pentru inspiraţie. Maria s-a născut, a crescut şi a terminat Artele la Cluj. Întrebată şi totuşi, tu ce faci în viaţă, dă acum din colţ în colţ şi răspunde cu o mână ilustraţie, cu o mână bandă desenată, cu cealaltă mână grafic design şi în cealaltă mână ţin ceaşca de cafea.

Irina Dobrescu este specializată pe ilustraţie de carte, dar acest aspect nu a împiedicat-o să accepte provocarea Nestea, iar Saddo dă o nouă dimensiune profilului vizual Nestea, personajele suprarealiste si paleta cromatică integrându-se perfect sub cupola unui nou început al acestei veri.

“Acest concurs este dedicat tuturor celor care sunt în căutare de locuri unde să-şi expună imaginaţia. Indiferent dacă eşti ilustrator sau designer, tot ce-ţi trebuie pentru a te putea înscrie în competiţia de artă Nestea este inspiraţie şi un pic de talent”, declară Natalia Stroe, Senior Marketing Activation Manager Still Beverages Romania/Moldova

Propune şi tu o lucrare si daca juriul o va aprecia noi o vom expune pe unul dintre cele patru panouri de afisaj stradal, pentru ca toată lumea să-ţi admire talentul.
În plus, ca să-ţi susţinem creativitatea, avem premii care te aşteaptă să le revendici: 8 Noul iPad şi 6 tablete grafice Wacom.

Intră pe design.nestea.ro, descarcă brieful şi intră în competiţie!.

"Stiri: Stiri: Începutul a ceva diferit!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent