· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >Toate varstele > restaurant cu meniu pentru copii
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor restaurant cu meniu pentru copii     
mamadematei
Copii
Matei: 13 ani, 9 luni
Tudor: 10 ani, 1 luna

12.09.2010 7:29   restaurant cu meniu pentru copii  citat 

Intr-o seara am fost invitati de niste prieteni la masa intr-un "restaurant micut si deosebit, foarte haios si cochet" care se numeste "La piciorul porcului". Cu meniu, evident ...porcesc.
Primul lucru pe care l-am obiectat a fost: ce ne facem cu Matei, care la 4 ani jumate nu prea mananca porc si cu atat mai putin la restaurat.
Dar, cum nu prea am avut de ales si intilnirea era "musai", ne-am dus.
Si am avut cea mai placuta surpriza din ultimul timp: locul era exact asa cum ni-l descrisesera prietenii (felul in care este decorat si cum este prezentat meniul face toti banii), mancarea a fost minunata (si departe de tot ce va puteti imagina atunci cand va ganditi la preparate din porc), meniu special pentru cei "anti-porc", asa ca mine si care se cheama inspirat "vita si fiul" si, cel mai important Meniu Special pentru Copii, cu pret fix, portie adecvata si din...pui.
E prima data cand vad asa ceva in Bucuresti si m-am gandit ca ar prinde bine si altora sa afle despre acest lucru. Este prima data intr-un restaurant care nu este fast food cand pot comanda un meniu special pentru copii- si aici ma refer la pret si gramaj.
Iar tablourile haioase cu subiect porcesc" de pe pereti ne-au tinut pe toti, mari si mici ocupati cateva minute bune..............
I-am cautat pe net si au si site: www.lapiciorulporcului.ro

Daca mai stiti si voi locuri de acest gen, poate nu ar fi rau sa le impartasiti cu ceilalti, pentru ca, in Bucuresti, cel putin, eu gasesc destul de greu locuri in care sa putem merge impreuna cu copilul, unde sa manance si el bine, portia lui si nu din farfuria parintilor sau parintii din farfuria lui sau ...cainele proprietarului ce ramane.........


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: