· articole
· intamplari

 parinti.com - despre parinti.com

parinti.com reprezinta una dintre cele mai importante resurse internet romanesti pentru actualii si viitorii parinti.

Scopul parinti.com este de a oferi informatiile si suportul necesare pe timpul sarcinii si a cresterii si ingrijirii copilului.

A avea un copil reprezinta un eveniment care ne schimba complet viata, iar a creste un copil este o incercare continua si pasionanta. parinti.com constituie ghidul necesar prin usurinta in folosire, prin continutul original si de o inalta calitate si prin sfaturi de o inalta competenta profesionala de la specialisti sau de la alti parinti.

Creat in scopul de a oferi toate informatiile necesare actualilor si viitorilor parinti, parinti.com ofera o interfata prietenoasa si informativa catre un continut bogat si variat. parinti.com prezinta mai mult de 200 de articole originale si de o inalta calitate, acoperind o gama larga de teme, de la preconceptie, sarcina pana la sanatatea, educatia, comportamentul sau joaca copiilor, o enciclopedie a copilului, odiseea celor 40 de saptamani, dictionar de nume, plus multe alte materiale de interes pentru parinti sau viitori parinti. Structura continutului si facilitatile oferite ajuta la o localizare rapida si usoara a celor mai importante informatii referitoare la un anumit context.

parinti.com reprezinta calea catre intelepciunea colectiva a mii de alti parinti prin intermediul vibrantei sale comunitati. Prin intermediul facilitatilor unice de comunicare oferite, parintii pot schimba impresii, experiente, sfaturi. Forumul, chat-ul, comentariile la articole, mesajele private, albumul de fotografii sunt numai unele dintre aceste facilitati.

Multe alte resurse informative completeaza parinti.com, dand nastere unui ghid complet pentru preconceptie, sarcina, cresterea si ingrijirea copilului.

Sectiunea "De la lume adunate" ofera parintilor cantecele, poeziile si povestile copilariei, retete pentru cei mici, precum si un vast ghid de medicina naturista.

Alte resurse de interes sunt listele informative, felicitarile virtuale, utilitarele diverse, sondajele de opinie etc.

Pentru parintii ramasi timpuriu singuri, parinti.com a creat "cerul cu stele". Sectiunea "Ingerasi" permite aprinderea de stele pentru sufletele plecate prea devreme dintre noi intru aducere aminte si alinarea durerii.

De ce prezentam una dintre cele mai de incredere resurse Internet romanesti pentru parinti?
  • Competenta. Articolele publicate si raspunsurile la intrebarile parintilor sunt semnate de specialisti de o inalta calificare si cu o mare experienta in problemele legate de sarcina, cresterea si ingrijirea copilului. Ceea ce este mai important, marea majoritate sunt parinti la randul lor.
  • Sentimentul de comunitate. Forumul, chat-ul, sedintele online ofera un sistem de suport fara egal, permitand contactul si schimbul de experienta dintre parinti, dintre femei cu termen apropiat de nastere, specialisti in domeniul familiei si medicinei familiei. Pe parcursul sarcinii, "Ziarul gravidei" insoteste viitoarea familie, saptamana de saptamana.
  • Comunicarea. "Ziarul parinti.com", "Ziarul Gravidei", precum si in viitorul apropiat "Ziarul copilului" ofera informatii si sfaturi personalizate si in concordanta cu stadiul sarcinii sau varsta copilului.
  • Recunoasterea ca sursa de incredere. parinti.com se concentreaza exclusiv pe perioda sarcinii si a copilariei timpurii, pana la adolescenta, permitand astfel concentrarea mai mare a efortului in scopul de a oferi informatiile si suportul necesare parintilor pe tot parcursul sarcinii, cresterii si ingrijirii copilului. De la crearea sa, parinti.com a aparut si a publicat in mai multe publicatii si emisiuni. De asemenea, parinti.com este partener onorific al La Leche League International.
Cine sunt proprietarii site-ului?
Eric, Noemi si Raul Sirbu.

Cum pot sa contactez proprietarii?
Completand formularul de la contact.

Cui trebuie sa multumesti pentru realizarea acestui site?
Familia Sirbu n-ar fi facut fata singuri, daca nu erau o gramada de persoane binevoitoare.

In ordine alfabetica:
Cora - pioniera noastra. "40 de saptamani", "Enciclopedia", "Punctul de plecare" al Forumului, nenumarate articole. Toata lumea ii simte lipsa cand isi ia concediu.
Aducut - sprijin moral si activitate pe forum
Anne-Marie - am inceput impreuna, ea este cea care s-a ocupat de Enciclopedia Copilului.
christinam - mult sprijin moral
Denise - a fost cu noi de la inceputul inceputurilor. Impreuna am inceput sa strangem nume de copii, cu explicatii. Si tot ea este cea care ne trimite cate o reteta buna din cand in cand. Sectiunea Ingerasi am realizat-o la propunerea ei.
Sumisa - sprijin moral enorm.

Avocatul s-a angajat sa raspunda problemelor juridice legate mai ales de familie, graviditate, concediu de maternitate.

Doamna psiholog Anca Pietraru ne-a furnizat articole interesante. Dansa a fost cea care s-a angajat prima oara sa raspunda celor interesati de problemele psihologice ale copiilor, dar si ale parintilor in cadrul Forumului.

Doamna dr. Hannelore Mller raspunde cu regularitate intrebarilor din "Cabinetul de pediatrie".

Centrul medical Medicover si Centrului medical Medsana au raspuns cu regularitate intrebarilor din "Cabinetul de ginecologie". Si bineinteles tuturor membrilor si corespondentilor nostri.

Pentru orice intrebare sau comentariu, te rugam sa ne contactezi.

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 48  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Doar dragostea se poate imparti la nesfarsit, in asa fel incat intre timp nu se termina. Anne Morrow Lindenbergh

Invata sa alungi lacrima cu un suras, invata sa zambesti atunci cand esti trist, caci numai zambind vei invinge suferinta.