· articole
· intamplari

 parinti.com - termeni si conditii

Termeni de utilizare a siteului (ACORD)

Actualizat la data de 24.11.2020

Acest site este detinut de City Publishing SRL.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi actualizate oricand de catre Detinator, iar accesarea sau utilizarea site-ului presupune acceptarea neconditionata a Termenilor si conditiilor in forma si continutul afisat la momentul accesarii/utilizarii.

Anumite caracteristici sau categorii ale siturilor vizate pot fi supuse unor termeni sau reguli suplimentare, termeni sau reguli, care vor fi postate pe site in legatura cu astfel de caracteristici sau categorii.

Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii.

Detinatorul siteului nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte lipsuri ale acestui site sau ale continutului afisat.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest site, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor in forma si continutul afisat la momentul utilizarii si garantati ca aveti dreptul, autoritatea si capacitatea de a intra in acest acord (Termeni si conditii de utilizare a siteului) precum si de a accesa si utiliza siteul.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOATE PREVEDERILE ACESTUI ACORD (Termeni si conditii de utilizare a siteului), aveti optiunea sa NU accesati si / sau nu utilizati siteul.

Continutul Acordului:

 1. Acces, inregistrare si responsabilitati
 2. Protectia proprietatii intelectuale
 3. Utilizarea continutului "Siteului"
 4. Reguli de conduita
 5. Forumuri. Platforme de comunicare
 6. Suspendare acces
 7. Confidentialitate. Date cu caracter personal
 8. Cookies
 9. Limitarea raspunderii
 10. Cauze exoneratoare
 11. Diverse
 12. Notificari. Lege aplicabila. Solutionare cereri/plangeri

 

 1. ACCES, INREGISTRARE ŞI RESPONSABILITATI

Accesul pentru vizualizarea continutului editorial nu este conditionat de inregistrarea pe site.

Accesul la anumite servicii, categorii si informatii din cadrul site-ului se face prin inregistrare cu Nume de utilizator si parola precum si alte informatii sau conditii suplimentare, dupa caz.

Cand va inscrieti pentru a va abona la revistele noastre, buletine informative, forum, concursuri, campanii si alte servicii pe care le accesati vi se vor solicita prin formularul/talonul de inregistrare si/sau participare mai multe informatii precum (nume si prenume, adresa, date de contact s.a.). Prin completarea formularului/talonului garantati ca: (a) toate informatiile solicitate ("User Information") pe care le trimiteti sunt reale, sincere si corecte; si (b) veti mentine acuratetea si actualizarea acestor informatii.

Veti fi responsabil pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor dumneavoastra de utilizator, si nu vom fi responsabili pentru utilizarea abuziva a informatiilor de catre un tert, autorizat sau nu de dumneavoastra

Sunteti responsabil pentru toate activitatile care au loc in conturile generate cu informatiile dumneavoastra de utilizator. Sunteti de acord sa notificati imediat detinatorul siteului cu privire la orice utilizare neautorizata sau utilizarea neautorizata suspectate a Utilizatorului de informatii sau orice alta incalcare a securitatii. Detinatorul site-ului nu poate si nu va fi raspunzator pentru orice pierderi sau daune provocate de nerespectarea cerintelor mentionate anterior.

Atentionare!

Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui datele de utilizator si parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dumneavoastra, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a Siteului. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in Site.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala prin criptarea informatiilor intre site si browserul dumneavoatra, Site-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Site-ului. Site-ul nu permite accesul, folosind acelasi cont mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Site-ul isi rezerva dreptul de a anula sau suspenda accesul dumneavoastra la Continutul sau.

Utilizarea site-ului

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

 1. PROTECTIA PROPRIETATII INTELECTUALE

Continutul si designul Site-ului precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul publicate pe site sau trimis dumneavoastra prin email sau furnizat dumneavoastra in orice alta modalitate - ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Site-ului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea detinatorului Site-ului.

In conditiile in care dumneavoastra publicati continut pe Site, declarati ca:

- acordati Site-ului o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului publicat de dumneavoastra pe Site. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti siteului un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul in Site, cata vreme exista Siteul, precum si un drept neexclusiv si nelimitat in timp de a publica, republica, traduce si utiliza materialul in orice alt site precum si orice fel de publicatie a detinatorului siteului.

- garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Site

- exonerati de raspundere Site-ul cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dumneavoastra si gazduit de Site si veti fi tinut raspunzator fata de detinatorul siteului, terti indreptatiti si/sau autoritati cu privire la continutul publicat de dumneavoastra si gazduit de Site

Site-ul isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dumneavoastra, fara informarea dumneavoastra.

Siteul apartine Detinatorului sau licentiatorului si este protejat conform legislatiei in vigoare. Este interzisa utilizarea denumirii, marcii de catre orice terta persoana, in orice mod, fara un acord scris din partea detinatorului.

Detinatorul poate pune spre vanzare prin intermediul site-ului produse proprii sau oferite de alti producatori sau furnizori (denumiti in continuare Terti furnizori). Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie, drepturi pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, intelegeti si sunteti de acord ca tertii furnizori sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate si ca le veti adresa lor orice fel de plangere care vizeaza continutul furnizat de acestia.

 1. UTILIZAREA CONTINUTULUI SITEULUI

Puteti copia si printa Continutul Site-ului (date, imagini si orice alt tip de informatii prezentate pe Site) doar pentru folosinta dumneavoastra personala, lipsita de intentie comerciala, conform prevederilor legale. In orice alte cazuri, continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului:

 1. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau tert, orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
 3. indepartarea insemnelor (inclusiv link-ul la articolul original) care atesta dreptul de autor al Site-ului asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul acord, este interzisa.

Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected]

 1. REGULI DE CONDUITA

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dumneavoastra.

Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii si/sau orice alt continut prin intermediul siteului si/sau platformelor de comunicare puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Siteului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care au un continut ce incalca prevederile legale, bunele moravuri sau drepturi ale unor terti. Sunt interzise fara a se limta la: mesajele sau continutulul amenintatoare, defaimatoare, abuzive, indecente, discriminatoare care incalca in orice fel dreptul la imagine sau alte drepturi pe care le are un tert.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Site-ului.

- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dumneavoastra catre site sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Site-ul precum si orice tert indreptatit pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dumneavoastra a unor mesaje al caror continut incalca prevederile legale, bunele moravuri, drepturi ale unor terti.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

 1. PLATFORME DE COMUNICARE

Site-ul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dumneavoastra si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, forum, mesagerie electronica, chat si orice alte sisteme care permit generarea de continut de catre utilizatorii site-ului).

Detinatorul are dreptul dar nu si obligatia de filtrare a mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie

Detinatorul isi rezerva dreptul (care poate fi exercitat la orice moment si fara o notificare prealabila) de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare sau la site.

Pentru comentariile si continutul postate de utilizatori raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora.

Siteul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Componente de retea sociala

Site-ul permite membrilor sa creeze profile personale unice, sa comunice si sa partajeze materiale prin intermediul unor servicii de genul emailului, invitatii de prietenie, grupuri de utilizatori, incarcarea de fotografii si materiale video, bloguri, sistem de rating al continutului generat de alti utilizatori, sistem de comentarii, calendar si alte facilitati si servicii menite sa asigure coeziunea comunitatii. Utilizarea serviciilor si facilitatilor oferite de site este posibila doar in cazurile in care exista o interdictie expresa cu privire la folosirea acestora, ori un sistem de logare cu parola si username, la care nu aveti informatii de logare (datorita faptului ca e nevoie de plata unei sume de bani pentru accesarea serviciului respectiv ori datorita faptului ca accesarea serviciului este supusa unor conditii referitoare la prezenta sau activitatea dumneavoastra anterioara in site, etc).

Pentru a putea utiliza serviciile de retea sociala ale Site-ului, va trebui sa va inregistrati. In anumite cazuri, daca sistemul necesita acest lucru, va fi nevoie sa setati anumiti parametri ai confidentialitatii datelor pe care le incarcati in sistem. Spre exemplu, puteti decide prin intermediul setarilor de confidentialitate ce fel de persoane pot avea acces la datele incarcate de dumneavoastra.

Sunteti singurul raspunzator pentru consecintele interactiunii cu alti utilizatori ai Site-ului. Nu puteti utiliza niciodata contul unui alt utilizator fara persmisiunea acestuia expresa. Daca aflati despre incalcarea prezentilor termeni si conditii de catre un utilizator, va rugam sa ne contactati cat mai curand cu putinta.

Disputele intre membri

Sunteti singurul responsabil cu privire la consecintele interactiunii cu alti membri sau vizitatori ai Site-ului. In anumite momente, Site-ul isi rezerva dreptul, dar fara a fi obligat expres la aceasta, sa monitorizeze disputele dintre membrii sai si sa ia decizii in vederea restabilirii ordinii in cadrul comunitatii. Prezentii termeni si conditii sunt completati de regulamentul aplicabil pentru activitatea din Forumul Site-ului, precum si pentru regulamentele specifice tipului de activitate pe care o realizati in site, cand acestea exista.

Regulile de conduita stabilite la art. 4 sunt aplicabile inclusiv pentru utilizarea platformelor de comunicare.

 1. SUSPENDAREA ACCESULUI

Siteul poate, fara orice notificare sau alta formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la Continutul Siteului sau la o parte a acestui continut.

 1. CONFIDENTIALITATE. DATE CU CARACTER PERSONAL

Utilizarea datelor cu caracter personal se face potrivit Politicii de confidentialitate sau potrivit informarii pe care ati avut-o la dispozitie in momentul colectarii lor.

Securitatea datelor este un aspect important pentru noi de aceea implementam, verificam si actualizam periodic proceduri cu privire la protectia datelor cu caracter personal, masuri organizatorice și tehnice  in scopul de a asigura confidentialitate și securitatea datelor cu caracter personal și a tuturor informatiilor aflate in grija noastra.

 1. POLITICA Cookies

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dumneavoastra Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

Atentie!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Site-ul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Site-ului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa Site-ul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Site-ul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Site-ul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate. De asemenea, Site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Detinatorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;

- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca veti considera ca un material de pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, incalca orice drepturi sau prevederi legale, va rugam sa semnalati aceasta situatie la adresa de corespondenta Bucuresti, Strada Drumetului nr. 54, Sector 3 in atentia departamentului New Media sau la adresa de mail [email protected]

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale utilizatorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Detinatorul isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare asite-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Mesaje promotionale

Avand la baza consimtamantul dumneavoastra anterior, Site-ul, partenerii acestuia sau alte persoane pot, din cand in cand, sa trimita email-uri continand mesaje promotionale, campanii publicitare, etc.

Site-ul nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la consecintele achizitionarii produselor ori serviciilor promovate prin intermediul mesajelor promotionale oferite de terti utilizatorilor Site-ului.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Site-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului contract.

Siteul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. CAUZE EXONERATOARE

Detinatorul, afiliatii sau/si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de continut, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa detinatorului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Siteului, erorile de operare, greva, etc.

 1. DIVERSE

Schimbarea termenilor prezentului acord. Siteul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica noua forma a acordului va fi publicata si modificarea va fi notificata prin mesaj afisat pe site in primele 5 zile. Data actualizarii acordului va fi mentionata in fiecare versiune.

Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii acordului actualizat implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

Unele servicii sau sectiuni oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu/sectiune, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului/sectiunii.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Siteul are incheiate contracte de furnizare de continut.

De asemenea, in interiorul continutului Site-ul pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.

Siteul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu.

De asemenea, Siteul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

 1. NOTIFICARI. LEGE APLICABILA. SOLUTIONARE CERERI/PLANGERI

Orice solicitare sau notificare catre detinator trebuie trimisa in scris fie prin intermediul postei electronice fie prin transmiterea prin orice modalitate prevazuta de lege la adresa din Bucuresti, Strada Drumetului nr. 54, Sector 3, in atentia departamentului New Media.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Orice neintelegere sau nemultumire va fi solutionata cu prioritate pe cale amiabila.

In situatia in care solutionarea disputelor, plangerilor, neintelegerilor nu poate fi realizata pe cale amiabila, litigiul va fi dedus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente.

 

Echipa City Publishing

CALENDARUL PARINTILOR
AI CITIT?
SONDAJ
Cand este momentul potrivit sa-ti duci copilul la inot?
Pana intr-un an
Pana in 2 ani
Peste 3 ani
voturi: 51  comentarii 0
MAXIMA ZILEI

Nu exista o investitie mai buna pentru societate decat a investi lapte in copii. Winston Churchill